Realizace návrhů

Návrh je jedna věc, realizace druhá – je samozřejmostí, že to co navrhneme také dokážeme zrealizovat. Provádíme veškeré práce od malování přes pokládku podlahových krytin, dodání nábytku a světel až po ušití a instalaci dekorací.

projít na článek

Draft věcného návrhu zákona o zapojení obcí

Draft věcného návrhu zákona o zapojení dotčených obcí a jejich občanů do řízení směřujících k výběru lokality HÚ

projít na článek

Realizace úspor energie – SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk, domov mládeže

Kompletní rekonstrukce obálky budovy. Realizace úspor energie – SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk, domov mládeže viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek

OSTRAVA realizace stavby kompresorové stanice

PROHLÉDNĚTE SI FOTO !  INSTALACE NA KLÍČ – OD PROJEKTU PO REALIZACI ! Pro našeho zákazníka z Ostravy, zabývající se produkcí potravinářských výrobků, jsme v roce 2020 začali na projekčních pracech na výstavbu nové kompresorové stanice z důvodu rozšíření v

projít na článek

AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad

Popis: 3 355,7 m vodovodu LT DN 300 745,6 m PE100 SDR 11 d 908,2mm Realizace: duben červen 2015 Investor: Severočeská vodárenská společnost, a.s. The post AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad appeared first on Zikuda Vodohospodářské stavby.

projít na článek

Splňte si vaše plány výhodněji ve dvou

Rádi byste si s partnerem pořídili nové auto či rekonstruovali bydlení, ale realizace je pro vás finančně náročná? Nyní si můžete splnit své rodinné plány díky partnerské půjčce, se kterou dosáhnete na výhodnější úvěrové podmínky a vyšší půjčenou částku.

projít na článek