Ostravští tanečníci dobyli svět!

Nejmenší tanečníci T.J Sokol Vítkovice, oddíl Akcent Ostrava ve věku osmi až jedenácti let vybojovali zlato na mistrovství světa v show dance formací 2013! Se svou formací Salón Cruelly de Vil tak získali pro tento úspěšný ostravský klub již 26 titul mistra světa!

projít na článek

Kapela NOISY POTS slaví 10 let. Oslaví to koncertem se speciálními hosty pod pražským kyvadlem!

Kluci, kteří elektronikou s bicími “nástroji”, které našli v kuchyni, tak trochu dobyli svět, slaví dekádu společné tvorby. Poslední dva roky spolupracují s uměleckým kolektivem RUN OPERUN, se kterým propojují svět elektronické hudby s operou. Jejich spol

projít na článek

DŮM SVATÉHO DUCHA

„Autoři klasických rosikruciánských spisů zdůrazňovali, že existuje duchovní svět, který je možné nalézt pouze          mimo pomíjivý svět vzájemně se potírajících protikladů,          mimo svět nepřátelskosti a bojů mezi národy, skupinami obyvatelstva

projít na článek

Jan Werich

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.

projít na článek

3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek

Cropp Street Dance Battle nabídne v Ostravě jedinečnou show

Sobota 7. února 2015 bude v Ostravě patřit jedinečné taneční show, na které se představí nejlepší taneční skupiny z celé ČR. Svou účast však již přislíbili také tanečníci a tanečnice z Anglie, Rakouska a dalších evropských zemí.

projít na článek