Otázka - Neklas v 2. Pol Zš (Škola)

xander: Dobrý den,Na sš mě vzali. Jenže mi hrozí “eNko” v 2. pol 9 třídy Zš. Vyhodi me za to? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Skúsenosti s VŚ - UMB právo (Škola)

rent9asylum: Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s Univerzitou Mateja Béla v Banskej Bystrici (UMB), konkrétne s programom Právo v dennom štúdiu.Ďakujem za odpovede. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Vysoká škola obchodní

komunikační koncept Škola, kterou chceš zažít Příspěvek Vysoká škola obchodní pochází z PR klinika

projít na článek

Otázka - Modul pružnosti - lano (Škola)

olaf07: Ahoj, nevím si rady s příkladem:Pružné lano o délce 1 m a průřezu 5mm se při zatížení závažím o hmotnosti 3 kg prodlouží o 10 cm. Jaka je hodnota modulu pružnosti?Poradíte, prosím? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Základní škola

Co bych dal jako dítě za to, kdyby u naší základní školy zarazili podobnou ceduli. Jako by nestačili ty divný nápisy na silnicích. Děti pozor škola! The post Základní škola appeared first on Mixage.

projít na článek

Boskovicko bude prvním regionem s proškolenými obyvateli v oblasti udržení pracovní schopnosti

Vyšší odborná škola ekonomická a zdravotnická a Střední škola na ulici Hybešova (VASS Boskovice) je jednou z prvních škol v republice, která se jako partnerská škola zapojila do nového projektu na podporu udržení pracovní schopnosti s názvem Vzdělávání le

projít na článek