Otázka - Problém při používání Waze (Auto-moto)

aladar: Mám několik týdnů Samsung Galaxy A25 5G a na něm se mi při používání Waze objevuje drobný problém.(U předchozího mobilu se mi neobjevoval, byla to Nokie).Pokud při jízdě udělám potvrzení Je tam nebo Není tu (výmol, práce na siln., policie atd.), Waze oněmí. Jinak grafika funguje tak jak má. Když Waze vypnu a zase zapnu(třeba na pumpě), tak se displej jako obvykle zeptá, jestli platí (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Nestartuje auto (Auto-moto)

bejlis: Zdravim, mam renaulta kango (:odkaz:) problem ze startovanim, kdyz startuju tak seto podari na 3 az 4 pokus,funguj jak ma i kdys vypnu motor a zpatky nastartuju, a druhy den zase nejde nastartovat. Muze nekdo poradi kdo tomu trochu rozumi. Diky (d

projít na článek

Otázka - Nestartuje auto kango (Auto-moto)

rosta: Dobry den, potrebuji poradit, nestartuje auto az po 3-4pokus chytne a druhy den seto opakuje tosame, auto renault kango (:odkaz:) 43kw jina zady kontrolky mi nesvitej vse funguje az nato startovani. Diky za rady (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Co je to za motorku (Auto-moto)

marek: Ahoj, neví někdo co je to za motorku?(:odkaz:) (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Brzdy a zatáčení u motokáry (Auto-moto)

pavel: Dobrý den, chci si postavit motokárku na elektromotor, ale nevím jak mám bez sváření udělat zatáčení a brzdy. Děkuji za odpověď. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Plánování trasy pro nákladní auta (Auto-moto)

gorro: Dobrý den existuje nějaká mapa kde lze naplánovat trasu pro nákladní auta. mapy to nemají , mají jenom osobní, hromadnou atd. Díky (diskuze na internetové stránce)

projít na článek