Overnight oats: 7 receptů na gastrohit, který rozhodně musíš vyzkoušet

Jaká je ta nejlepší snídaně? Přece zdravá, vyvážená a rychlá! Overnight oats si připravíš už večer a ráno po téhle dobrotě jen sáhneš. Jak na to?

projít na článek

Pepřová omáčka ke steakům: recept, který musíte vyzkoušet

Pepřová omáčka ke steakům je kulinářský poklad, který ocení každý milovník masa. V receptu se dočtete, jak si připravit pepřovou umáčku, která posune vaše kulinářské umění zase o kousek výše.

projít na článek

Hořčičný dip ke steakům – vyzkoušejte novou kombinaci

Hořčice a hovězí steak jsou kombinací, kterou prostě musíte vyzkoušet. V receptu se naučíte hořčičný dip ke steakům, který by měli zkusit všichni, kteří hledají nové chutě.

projít na článek

Ovocný dort

Blíží se vám oslava narozenin či svátku? Čekáte návštěvu, kterou byste rádi pohostili něčím chutným a nevšedním, nebo máte prostě jen chuť upéct si něco dobrého? Mám pro vás pár zajímavých receptů, které určitě stojí za to vyzkoušet.

projít na článek

Jablkový koláč

Máte rádi jablíčka? A co takhle jablečný koláč, dezert... Také je máte v oblibě? Nedivím se vám, protože bývají vláčné, lahodné, neodolatelné. Zkuste vyzkoušet něco nového, co jste třeba ještě nepekli. Mám pro vás připraveno pár výborných receptů na plech

projít na článek

The ghost child of Charles Bridge Legend

Perhaps one of the most iconic and memorable sites of Prague is of course Charles Bridge and like many of the city’s historical sites, it’s haunted as $%&@. When King Wenceslas IV threw the body of Saint John into the river Vltava, a great flood came

projít na článek