PALMOLIVE mýdlo 90g

Užívá se na pokožku pro zvýšení hydratace a celkově lepší stav. Významně se sníží hrubost a suchost. Respektuje přirozenou rovnováhu pokožky. Uvolňuje jemný zvlhčovač, který zůstane na pokožce po celých 24 hodin. Toto bohaté složení zanechá dokonce i citlivé pokožce jedinečný pocit jemnosti, hladkosti a neodolatelnosti se jí dotýkat.

projít na článek

RIVA tekuté mýdlo hydratační 5l

Riva tekuté mýdlo creme hydration jemně čistí Vaše ruce a během umývání pomáhá chránit pokožku před vysoušením. Tekuté mýdlo obsahuje hydratační látky podobné těm, které jsou obsaženy ve zdravé pokožce, a neutrální čisticí složky, které pomáhají zachovat

projít na článek

FA tuhé toaletní mýdlo 90 g

Tuhé krémové toaletní mýdlo Fa se smyslnou a okouzlující vůní. Výběr druhů mýdla dle aktuálních zásob skladu.

projít na článek

Tekuté hypoalergenní mýdlo 5l

Tekuté hypoalergenní mýdlo 5l Bílý Jelen 5l Hypoalergenní přírodní tekuté mýdlo White Deer pro každodenní péči o citlivou pokožku náchylnou k alergiím. Obsahuje přírodní složky, nedráždí pokožku a účinně odstraňuje nečistoty, šetrné k životnímu prostředí.

projít na článek

MITIA tekuté mýdlo 1l honey&milk

Jeho jemné složení společně s medovými extrakty, které pokožku zklidňují a mléčnými výtažky bavlny s hydratačními účinky pomáhají zachovat pokožku hebkou a vláčnou. Výběr druhů mýdel dle aktuálních zásob skladu.

projít na článek

PRODEJ ANTIBAKTERIÁLNÍCH A DEZINFEKČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA OHK BRNO VENKOV

Dezinfekce MYNANO – ZÁKLADNÍ PRODUKT Dezinfekce na povrchy      MYNANO (ředitelný koncentrát s 2L VODY)                                 157,-Kč  ( 1000 ml)                                                                                                    

projít na článek