Panenský kokosový olej a jeho využití

12 způsobů využití kokosového oleje Panenský kokosový olej je až neuvěřitelně univerzální. Dá se využít nejen jako potravina nebo doplněk stravy, ale také jako přírodní tělová i vlasová kosmetika. Jeho široké využití vás jistě překvapí. A nejlepší na tom je, že vám stačí jen jedno balení kokosového oleje. Protože je panenský, čistě přírodní a bez jakýchkoliv příměsí, můžete si natírat pokožku stejným olejem, který si večer přidáte do salátu. 1. Kokosový olej při redukci váhy Kokosový olej je...

projít na článek

,,Twix´´ sušenky

Ingredience: 1vrstva: 70 g ovesných vloček 70 g mletých mandlí 3 odměrky vanilkového protein polévková lžíce medu 50 ml mandlového mléka 50 ml kokosového oleje 1 polévková lžíce skořice 1 čajová lžička vanilkového extraktu 2vrstva 5 medjool datlí 1

projít na článek

Vitariánské mrkvové špagety se žampionovou omáčkou (raw food)

Recept na vydatné raw mrkvové špagety se žampionovou omáčkou. Nevařený vitariánský pokrm přirozeně bez lepku, bez mouky, bez cukru, bez laktózy a mléka, bez vajec, bez éček a chemických přísad. INGREDIENCE na 2 porce: Jedna velká mrkev nebo 2-3 menší m

projít na článek

AUTOCLEANER KONZERVAČNÍ OLEJ 400 ml

AUTOCLEANER KONZERVAČNÍ OLEJ. Popis: Konzervační olej slouží k ochraně kovových výrobků proti atmosférické korozi. Vhodný ke konzervaci a mazání zbraní, přístrojů, jemných mechanismů a náhradních dílů.

projít na článek

Čokoládové sušenky

Ingredience: 110g másla /kokosový olej 200g kokosového cukru 55g kakaa 2 vajíčka 1/4 lžičky soli Lžička kypřicího prášku 260g mouky (nechám na Vás, já jsem použila pohankovou) 100g nasekané hořké čokolády Postup: Máslo rozpustíme spolu s cukrem ve vodn

projít na článek

Test raw dortu „Caramel Mocca Bliss“ (Výrobce: MyRaw Café)

Dalším nepečeným vitariánským raw dortem, který se zúčastnil akce Testy raw dortů a zákusků na www.syrova-strava.cz, byl „Caramel Mocca Bliss“ od MyRaw Café (www.myraw.cz). Oficiální fotografie z nabídky www.myraw.cz Složení raw dortu: mandle, kešu, si

projít na článek