Paní Eliška v časopisu DOTEKY

V závěru minulého roku jsem měla tu čest přivítat na mém kurzu etikety studenty Střední odborné školy pro neslyšící, kteří na můj kurz po skupinkách pravidelně dojížděli vlakem až z dalekého Hradce Králové. Jejich účast, za kterou dlužím mé letité známe Haně Kunešové, byla přínosná a jsem hrdá, že nás tato škola reprezentuje jako 3. nejlepší ve svém oboru v Evropě. Milá setkání s paní ředitelkou Ivou Rindovou a jejím schopným a citlivým teamem pedagogů mne potvrdila proč a jak tento úspěch vznikl. Delší náhled této školy naleznete v příloze v časopisu DOTEKY, jejímž redaktorkou je Hana Kunešová. Nově vypsané termíny na kurzy etikety, po mém návratu z Ameriky a po uzdravení z operace kyčle, naleznete na webových stránkách: www.ehc.cz, případně se neváhejte obrátit na mou asistenku na tel. čísle: +420 602 339 918, či na [email protected]. Celý časopis k přečtení naleznete zde: DOTEKY-č.1-leden 2020 Vaše Eliška

projít na článek

Zakázkové přesné doteky pro metrologii

Prozkoumejte zakázkové doteky pro metrologické služby. Náš firemní konstrukční tým může vyrobit zakázkové doteky vyhovující snímacím aplikacím na celém světě. Kontaktujte nás ještě dnes.

projít na článek

Přesné doteky pro metrologii

Zjistěte, jak jsou naše doteky pro měřicí aplikace důležité v technologii průmyslového měření a jak vás může společnost Renishaw podporovat.

projít na článek

Doteky a upínací stavebnice

Doteky a upínací stavebnice Renishaw mohou zvýšit měřicí kapacitu, opakovatelnost a přesnost vašeho měření.

projít na článek

Eliška Podzimková v Dobrém ránu

Už ve čtvrtek 18. ledna zahajujeme na zámku výstavu Sopka les prales! Její autorka Eliška Podzimková povídala tento týden v Dobrém ránu nejen o této unikátní expozici, ale také o svých dalších projektech. Rozhovor si můžete pustit tady. Foto: Česká tel

projít na článek

Diamantové doteky OPTiMUM™ pro metrologické aplikace

Zjistěte, jak naše diamantové doteky OPTiMUM™ pro metrologické aplikace podporují vysoce výkonné skenování. Sledujte je v akci a využijte informace o ubývání materiálu a opotřebení.

projít na článek