Pánové, nezapomeňte, blíží se MDŽ!

8. březen je zvláštní příležitostí, kdy můžete vyjádřit uznání ženám ve svém okolí. Své manželce či partnerce projevte vděk za její lásku, obětavost a péči o rodinu. Rovněž nezapomeňte na maminku, babičku a další ženy ve svém okolí, které sehrály mimořádný význam ve vašem životě. Svůj vděk a uznání jim nejlépe vyjádříte nějakou milou drobností. Ony si na vás naopak vzpomenou na Mezinárodní den mužů, který se slaví 19. listopadu. Nevíte, co svým nejdražším ženám věnovat? Nevěšte hlavu! Máme pro vás pár tipů na dárek, kterým je jistě nadchnete.

projít na článek

Víte, po čem ženy touží? Jakým dárkem svou drahou o Vánocích uchvátíte?

Vánoce se nám pomalu, ale jistě blíží. Nastává období hledání dárků pro naše drahé. Pro nejednoho muže jde o velmi náročné období roku. Nejobtížnější bývá vybrat dárek pro ženu. Oproti mužům totiž ženy preferují spíše nepraktické dárky. Pánové, domácí spo

projít na článek

Valentýn se blíží! Jaký dárek vašeho partnera určitě potěší?

Svátek zamilovaných se pomalu blíží a Vy chcete svého drahého potěšit pěkným dárkem. Lámete si hlavu nad tím, čím ho obdarovat? Máme pro vás pár tipů na dárek, který váš partner jistě ocení.

projít na článek

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní vánoční soutěž.

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás další soutěž. Tentokrát je to luxusní vánoční soutěž. Vyberte si jednu ze tří luxusních uvedených kabelek a bude Vaše. Tři z vás vybereme a odměníme cenou, kterou jste si vybrali!

projít na článek

Jak souvisí vlasy a barvy vlasů s bytovým designem

Milé dámy a pánové, Blíží se jaro a rády bychom se s Vámi setkaly. Ptáte se PROČ? Chystáme pro Vás novinky na téma: „Jak souvisí vlasy a barvy vlasů s bytovým designem“ Obsah tématu: 1. Jak na nás působí barvy a tvary? 2. Jak ovlivňují vše kolem nás. Kd

projít na článek

Tradiční NOC VĚDCŮ se blíží! Těšíme se na vás :-)

The post Tradiční NOC VĚDCŮ se blíží! Těšíme se na vás :-) appeared first on Hvězdárna Pardubice.

projít na článek