Hledáme partnera do podnikání, který by s námi rád rozjel novou kavárnu/bistro v Praze. Máme již zajištění prostor (cca 140 m2) s výhodným pronájmem na 5+5 let a originálním konceptem s již předjednaný dodavateli. Aktuálně čekáme na dokončení stavebních prací a otevření plánujeme na jaro/léto 2024. Hledáme partnera se zkušenostmi v gastronomii, který by měl zájem podílet se na řízení tohoto podniku (a v budoucnu dalších podniků, které plánujeme otevřít). Podíl na zisku podniku bude rozdělen 50/50 (k diskuzi) a tudíž očekáváme od partnera odpovídající investici (odhadujeme na 1-1.5 mil Kč). Výhodou partnerství je sdílení a rozptýlení rizik i nákladů spojených s počátkem podnikání a již zajištěný prostor k podnikání (bez odstupného) na jedné z hlavních ulic v Praze. Zájemce o více informací prosím o kontaktování na [email protected] post Partner/Manažer s podílem do kavárny a bistra first appeared on Gastroreality.cz.
Přenechám pronájem zavedené kavárny se zahrádkou včetně vybavení. Odstupné 1,5mln Kč. Osobní důvody. Přenechám včetně převodu společnosti neplátce DPH se vším všude. Kolaudováno jako kavárna bistro. Měsíční nájem 28000+energie. 50m2.The post Přenechám pro
projít na článekCharita Opava ve spolupráci se slzským muzeem v Opavě a Institutem tvůrčí fotografie FPF SU, Vás zvě na výstavu nejlepších snímku 13. ročníku fotosoutěže "MŮJ SVĚT". Výstava je k shlédnutí v prostorách čítárny a kavárny AVION v Českém Těšíně.
projít na článekManažer Salonu vín Petr Gondáš byl hostem v Dobré ráno, Moravo! v Českém rozhlase v sobotu 3. února 2024. Povídal o nové kolekci vín 2024 a dalších novinkách v Salonu.
projít na článekRád bych vás informoval, že moje online agentura MarkMedia splnila všechny podmínky a byla zařazena do programu Google Partners. To je pro mě důležitá zpráva a také velký pracovní milník, protože jsem na členství netrpělivě čekal.
projít na článekNed vno jsem v jedn diskusi nab zel těhotn ženě popt vaj c těhotenskou mas ž možnost, že na kurzu nebo v r mci konzultac nauč me jej ho muže se o n po t to str nce postarat. Z cel diskuse vyb r m to, co mě přimělo k zamy len a naps n čl nku. Odpov
projít na článek