Pastýřský list pražského arcibiskupa k přípravě snoubenců a doprovázení manželů

Přinášíme nejnovější pastýřský list pražského arcibiskupa Mons. Jana Graubnera, předsedy ČBK, k přípravě snoubenců a doprovázení manželů, který se četl při bohoslužbách tuto neděli 16. června 2024 ve farnostech pražské arcidiecéze.

projít na článek

Prezentace knihy „Ctihodná Mlada, kněžna a abatyše“

V sobotu 15. června se v Trůním sále pražského Arcibiskupského paláce konala za účasti pražského arcibiskupa Mons. Jana Graubnera, kardinála Dominika Duky a dalších osobností prezentace knihy „Ctihodná Mlada, kněžna a abatyše“.

projít na článek

Prohlášení Mons. Jana Graubnera k nálezu Ústavního soudu ve věci změny pohlaví

Přinášíme prohlášení pražského arcibiskupa Jana Graubnera, předsedy ČBK, k problematice genderu.

projít na článek

Pastýřský list litoměřického biskupa Stanislava Přibyla před dobou prázdnin a dovolených

Přinášíme plné znění pastýřského listu litoměřického biskupa Stanislava Přibyla, který je adresovaný věřícím před dobou prázdnin a dovolených.

projít na článek

Konečně je tu posun ve stavbě Pražského okruhu

Klíčová část Pražského okruhu je o krok blíž stavbě, ŘSD může začít vykupovat pozemky. Pokračování Pražského okruhu mezi Běchovicemi a dálnicí D1 získalo pravomocné územní rozhodnutí. V celé 12,6 kilometru dlouhé trase budoucí dálnice může nyní Ředitelstv

projít na článek

Výstava u DBK představuje skrytá místa pražského vodárenství

Městská část Praha 4 hostí putovní výstavu nazvanou Skrytá místa pražského vodárenství. Jejím prostřednictvím mohou Pražané odhalit zařízení městské vodohospodářské infrastruktury, která jsou běžně ...

projít na článek