Patka na skrytý zip - šicí stroj

Návod na nasazení a použití patky na přišívání krytého zipu bez nutnosti otáčet látku. Patka na skrytý zip pro šicí stroj. Na přišívání krytého zipu bez nutnosti otáčet látku použijte patku na krytý zip.

projít na článek

Vyšívací patka - šicí stroj

Návod na nasazení a použití průhledné vyšívací patky (patky na saténový steh) - šicí stroje Lucznik. Vyšívací patka pro šicí stroj. Na vyšívání dekorativních stehů, výšivek, monogramů a dále pro přišívání aplikací, výšivek, krajky apod.

projít na článek

Patka na slepý steh - šicí stroj

Návod na použití patky na slepý steh - šicí stroje Lucznik. Patka na slepý steh pro šicí stroj. Na lemy, záclony, kalhoty, sukně, apod.

projít na článek

Patka pro overlockový steh - šicí stroj

Návod na použití patky pro overlockový steh - Lucznik šicí stroje. Patka pro overlockový steh pro šicí stroj. Na švy, začištění, nebo viditelné lemy použijte patku pro overlockový steh.

projít na článek

Látací patka - šicí stroj

Látací patka pro šicí stroje značky Lucznik k látání a zašívání materiálu. Látací patka Lucznik je vhodná pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek

Řasící patka - šicí stroj

Kompletní a přehledný návod na nasazení a použití řasící patky pro usnadnění rovnoměrného nařasení materiálu při šití. Řasící patka pro šicí stroje značky Lucznik.

projít na článek