Patka pro přišívání krajky - overlock

Návod na použití patky pro našívání krajek nebo pásků, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720 D-4 a Lucznik 720 D-5. Patka pro přišívání krajek nebo pásků vzájemně k sobě nebo na šitý kus látky.

projít na článek

Patka pro přišívání korálků - overlock

Návod na použití patky pro přišívání korálků, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720 D-4 a Lucznik 720 D-5. Speciální patka pro našívání korálků, perel, štrasových pásků, tkanic a běžných pásků. Tyto operace se provádí s jednou jehlou.

projít na článek

Vyšívací patka - šicí stroj

Návod na nasazení a použití průhledné vyšívací patky (patky na saténový steh) - šicí stroje Lucznik. Vyšívací patka pro šicí stroj. Na vyšívání dekorativních stehů, výšivek, monogramů a dále pro přišívání aplikací, výšivek, krajky apod.

projít na článek

Patka na skrytý zip - šicí stroj

Návod na nasazení a použití patky na přišívání krytého zipu bez nutnosti otáčet látku. Patka na skrytý zip pro šicí stroj. Na přišívání krytého zipu bez nutnosti otáčet látku použijte patku na krytý zip.

projít na článek

Patka pro slepý steh - overlock

Patka pro slepý steh je dokoupitelné příslušenství pro overlocky Lucznik 720D-4 a Lucznik 720D-5. Patka pro šití záložek na šitých látkách např. na sukních a kalhotách, kde by šev neměl být vidět.

projít na článek

Patka kolečková válcová - šicí stroj

Patka kolečková (válcová) se používá při šití hodně silných materiálů (např. kůže, vinyl). Válcová patka je vyrobená z průhledného plastu, je dobře vidět na šitý materiál pod ní.

projít na článek