Dobře omyté hrušky rozpůlíme a vyndáme jádřince. Brusinky a ořechy nasekáme na malé kousky, smícháme s 1 lžící medu a skořicí. Hrušky pečeme v troubě vyhřáté na 180 C na plechu vyloženém pečícím papírem. Po vychladnutí je uložíme do chladničky. Jogurt smícháme s medem a skořicí. Hrušku přelijeme jogurtem a podáváme.
2 ks Pečené kachní stehýnko s houskovým knedlíkem a červeným zelím (1,3,7) 250,- Gebratenes Entenbein mit Sammelknödeln und Rotkohl Roasted duck leg with dumplings and red cabbage 150 g Guláš s houskovým knedlíkem a cibulkou (1,3,7) 195,-
projít na článekTéměř po roce se vracíme k tématu českých sladkovodních ryb. A je na čase, protože je doba adventní a postní, čas předvánoční. Nabídka ryb díky sezóně výlovů je pestrá, proto neváhejme a připravme si nějakou rybí pochoutku. Kulinářské tipy a informace na
projít na článekDetoxikačné koktejly pomáhajú Kto by nechcel byť zdravý, mladý a v dobrej kondícii? Určite všetci. Teda ako si zachovať zdravie, sviežosť, vitalitu; vyhýbať sa chorobám, ktoré zasahujú priamo každého z nás, spôsobujú bolesti a útrapy? Jedinou správnou ces
projít na článekMnoho ľudí si myslí, že nevoľnosť na druhý deň po konzumácii alkoholu, ľudovo nazývaná kocovina, či opica, je priamym dôsledkom nadmerného pitia. Toto je však všeobecne mylná predstava. Príznaky opice môže pociťovať každý, kto počas predchádzajúceho večer
projít na článekAké funkcie pečene poznáme? Čo sa odpovede na túto základnú otázku týka, je ich mnoho; funkcie pečene nemožno iba tak vymenovať, tento orgán vykonáva totiž takmer 500 rôznych úloh. Predstavuje jednu z častí tráviaceho systému, je jeho súčasťou. Okrem toho
projít na článek