Jedna z nejlepších věcí, jakou můžete pro své zdraví udělat, je přidat do svého jídelníčku ryby, lososa pak především. Losos je český název pro několik druhů lososovitých ryb. Losos je doslova král rybího tuku, je jedním z nejbohatších zdrojů omega-3 mastných kyselin, vitamínu D a má vysoký obsah bílkovin. Další příjemnou věcí je, že losos má velmi málo kalorií. Velkou oblibu má uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Není nic lepšího než dobře připravený steak. Co si budem. A co takový bezmasý, květákový steak pečený v jednoduché marinádě? Znáte? Pokud jste se nespokojeně zavrtěli, že to nebude dobré a proč se takto obtěžovat, měli byste vědět, jaká je to neskutečná d
projít na článekPřemýšlíte, co byste uvařili dobrého k obědu. Říkáte si, že už těch zdravých jídel bylo opravdu dost a že byste si jednou mohli dopřát také něco trochu jiného? Co takový pečený bůček? Už se vám sbíhají sliny? Ano, váš lékař by vás asi nepochválil, ale kdy
projít na článek2 kg rajčata50 g česnek600 g cibule250 g cukr35 g sůl10 g mletá paprika sladká5 g chilli1 dl ocet5 ks hřebíček2 ks bobkový list5 ks nové koření Zeleninu pokrájíme, smícháme s ostatními ingrediencemi a pečeme v troubě na 2500C cca 2 hodiny. Po vychl
projít na článekLosos je báječná a přitom poměrně cenově dostupná pochoutka. K tepelné úpravě jej můžeme zakoupit buď zmrazeného, nebo čerstvého. U čerstvého masa dáváme bedlivý pozor na kvalitu. Pak ho můžeme podávat i v syrové úpravě, ale běžnější je jeho krátké vaření
projít na článek20. září 2017 Děti si ze svého záhonu brambory nejdříve samy vykopaly. Část se jich proměnila v bramborová tiskátka a na té druhé části si ve Fíčku všichni pochutnali. Z dětí se tak na dopoledne stali pasáčci jako za starých časů, kterým děda Pepa ze žhav
projít na článek