Rychlý a jednoduchý způsob, jak připravit křupavého pečeného okouna bez zbytečného tučného smažení. Recept pečený okoun si zamiluje celá rodina, nejen že skvěle vypadá, výborně chutná, jedná se o opravdu zdravý oběd vhodný i pro naše nejmenší. Ingredience 1 lžíce olivového oleje 1/2 šálku mléka, 1/2 šálku dresingu, 1/2 šálku hladké mouky, 1 šálek krutonů, 1/2 šálku strouhaného parmezánu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého černé pepře, 1/2 lžičky sušeného česneku, 1/2 čajové lžičky mleté papriky, 1/2 čajové lžičky sušené petrželky 1/4 čajové lžičky sušené bazalky 8 řízků oknouna říčního Postup- Pečený okoun Předehřejte troubu na 220 ° C. Na plech přidejte hlinikovou folii a tu potřete olivovým olejem. Smíchejte mléko a dressing v misce. Mouku mějte v oddělené misce. Pečeme společně chlebové drobky, parmazán, kořeněnou sůl, černý pepř, celer, cesnak, prášek cibule, papriku, petržel a bazalku v misce. Rozstřikujte směs chlebové omáčky s varným sprejem až do vlhka, poté roztřepeme chlebové drobky. Opakujte rozstřikování a míchání ještě 3krát, aby se lehce navlhčila směs strouhanky a spreje na vaření. Přenést drťovou směs do velkého plastového sáčku. Opatrně přitlačte filé tilapie do mouky, aby se povalovaly, a přebytečnou mouku otřete. Ponořte filé do směsi oblékání rančů. Umístěte všechny filé do opětovně uzavíratelného plastového sáčku; Těsnící sáček a protřepejte, aby se ryby pokryly směsí chleba. Zajistěte tilapii na připraveném plechu. Opečené ryby lehce rozstříkejte sprejem. Pečte v předehřáté troubě, až se ryba snadno vločkují vidličkou, 20 až 25 minut. Mohlo by se Vám také líbit The post Pečený okoun s chřestem a avokádem appeared first on Rybářské potřeby.
Máme za sebou několik krásných slunečných a teplých dní a my jsme jeden z nich využili pro dopolední piknik v trávě. Nevím jak vy, ale já posezení v trávě prostě miluju a co může být lepšího, než když se k vám někdo přidá. Samozřejmě žádný piknik se neobe
Již druhým rokem se místní organizace v Aši zabývá umělým výtěrem okouna. Generační okoun se získává při jarních výlovech komorových rybníků. Následně je převezen do sádky, kde je rozdělen dle pohlaví, aby nedošlo k nekontrolovatelnému výtěru již v sádce.
Orlická nádrž, rybářský revír v užívání Republikové rady ČRS, byla zarybněna dalšími násadami ryb. Tentokrát jsme vysadili kapry, líny, štiky, okouny a bílou rybu. Přejeme našim rybářům krásný zbytek podzimu. Petrův zdar!
Co se týká hub, mám pocit, že jsou mezi mou rodinou a přáteli dva tábory lidí. Ti první je nesnáší a ti druzí naopak milují. Já patřím právě k těm, kteří si na nich moc rádi pochutnají a plněné žampiony jsou navíc jednoduché a moc dobré. Žampiony portobel
Máme tu pátek, a pokud počasí jakžtakž vydrží, čeká mě o víkendu návštěva Street Food Festivalu. Počítám s tím, že to bude určitě dosti náročné, hlavně pro můj žaludek. Právě proto jsem se rozhodla zvolit dneska poněkud odlehčenější verzi oběda. Tento úž