Polníčkový salát schřestem aovocem

Máme tu pátek, a pokud počasí jakžtakž vydrží, čeká mě o víkendu návštěva Street Food Festivalu. Počítám s tím, že to bude určitě dosti náročné, hlavně pro můj žaludek. Právě proto jsem se rozhodla zvolit dneska poněkud odlehčenější verzi oběda. Tento úžasný salát vytvoříte během chviličky a můžete si ho dát klidně i jako svačinku v teplých dnech. Díky lístkům máty je příjemně osvěžující. Ingredience pro 2-3 porce 100 g polníčku 100 g chřestu 4 větší jahody 1 zelené jablko 1 broskev několik lístků máty 1 lžíce rýžového sirupu (pokud nemáte tak medu) 2 lžičky citrónové šťávy 1 lžička olivového oleje Postup Nejprve si uvaříme zelený chřest. Spodní třetinu chřestu oloupeme a konce cca 0,5 cm odkrojíme. Nakrájíme na špalíčky, hlavičky zvlášť svážeme a dáme vařit na cca 4 minuty (hlavičky vaříme postavené). Uvařený chřest zchladíme studenou vodou Všechny zbylé suroviny omyjeme, jablko oloupeme a nakrájíme na kostičky, broskev na plátky, jahody na čtvrtiny. Všechno ovoce smícháme s polníčkem a uvařeným chřestem. Přidáme nasekanou mátu a zalijeme rýžovým sirupem, citrónovou šťávou a olivovým olejem. Článek Polníčkový salát s chřestem a ovocem se nejdříve objevil na Mezi hrnci.

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Video jídel Salát s mangem

Salát s mangem The post Video jídel Salát s mangem appeared first on Fotograf Martin Kral.

projít na článek

Food Video Salát s mangem

Reklamní video - Salát s mangem The post Food Video Salát s mangem appeared first on Fotografie jídla a pití - Food Photography.

projít na článek

Salát skozím sýrem

Salát se nebojte zapojit do svého jídelníčku ani na podzim. Recept na tento salát je plný vitamínů a jeho speciální chuť mu dodá právě kozí sýr s medem. Na tento sýr jsem narazila při nákupu v hypermarketu u pultového prodeje a musím říct, že kombinace s

projít na článek

Další nově balené oblíbené saláty a pomazánky z Vltavotýnských lahůdek

Výrobna Vltavotýnské lahůdky zařadila do portfolia svých chlazených balených produktů nově dalších deset druhů salátů a pomazánek. Prodejny Trefa tak mají nyní možnost nabídnout svým zákazníkům k stávajícímu sortimentu ještě Pařížský salát 140 g a 300 g,

projít na článek