Salát skozím sýrem

Salát se nebojte zapojit do svého jídelníčku ani na podzim. Recept na tento salát je plný vitamínů a jeho speciální chuť mu dodá právě kozí sýr s medem. Na tento sýr jsem narazila při nákupu v hypermarketu u pultového prodeje a musím říct, že kombinace s medem je do salátu opravdu vynikající. Nezapomeňte ale, že kozí sýry mají svou specifickou chuť a vůni a ne každému to chutná. Ingredience 4 větší rajčata 1 žlutá paprika 1/2 okurky 1 menší cibule 1 jablko 50 g měkký kozí sýr s medem (Albert) 1 lžíce olivového oleje sůl, pepř Postup Cibuli nakrájíme najemno a vše ostatní na kostičky. Promícháme a dochutíme olejem, solí a pepřem. Podáváme s pečenými bagetkami. Článek Salát s kozím sýrem se nejdříve objevil na Mezi hrnci.

projít na článek

Salát sbalkánským sýrem adýňovými semínky

Podzimní období je často plné různých nemocí a i nás to na začátku neminulo. Naštěstí jsme se z toho dostali celkem rychle, ale není na škodu sem tam podpořit imunitu nějakou tou vitamínovou bombou.  Jelikož jsem strávila dopoledne pečením čerstvých baget

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Video jídel Salát s mangem

Salát s mangem The post Video jídel Salát s mangem appeared first on Fotograf Martin Kral.

projít na článek

Tyrolský Gröstl

Tyrolský Gröstl Tyrolský Gröstl je tradiční rakouské jídlo na pánvi, které je obvykle vyrobené z vařených brambor a nakrájených kousků hovězího nebo vepřového masa.

projít na článek

Food Video Salát s mangem

Reklamní video - Salát s mangem The post Food Video Salát s mangem appeared first on Fotografie jídla a pití - Food Photography.

projít na článek