Tyrolský Gröstl Tyrolský Gröstl je tradiční rakouské jídlo na pánvi, které je obvykle vyrobené z vařených brambor a nakrájených kousků hovězího nebo vepřového masa. Suroviny 600 g brambor2 lžíce oleje1 velká cibule250 g hovězího nebo vepřového vařeného masa, použít můžete také uzeninu, anglickou slaninu, cokoliv dům dásůlpepř1 polévková lžíce nasekané petrželemajoránka Postup Uvařte brambory, oloupejte a nechejte vychladnout. Nakrájejte je na plátky. Maso nakrájejte nahrubo, cibuli najemno. Ve velké pánvi zahřejte olej osmahněte v něm cibuli, jen aby zesklovatěla. Nyní přidejte maso, chvíli opékejte, přidejte brambory a dále opékejte až jsou zlatavé a křupavé.Osolte, opepřete a ochuťte majoránkou. V jiné pánvi si připravte volské oko, které podáváte s jídlem.Jako další doplněk se hodí zelný salát nebo zeleninový salát. Další rakouské recepty Recepty Kaspressknödel knedlíčky se sýrem nejen do polévky Kaspressknödel knedlíčky se sýrem nejen do polévky Máte rádi polévky? Pak vyzkoušejte tuhle typickou rakouskou pochoutku! Na svahu za 6,50 Eur za porci, doma ... Přečíst Recepty Pinzgauer Kasnocken sýrové halušky z Pinzgau Pinzgauer Kasnocken sýrové halušky z Pinzgau Pro milovníky halušek tu máme rakouskou verzi se sýrem z Pinzgau. Suroviny 400 g polohrubé mouky 1 lžička ... Přečíst Recepty Recept na úžasný Germknödel Recept na úžasný Germknödel Jako další recept jsme si pro vás připravili pravý rakouský Germknödel. Jedná se velký kynutý knedlík, který je plněný povidly a ... Přečíst Článek Tyrolský Gröstl se nejdříve objevil na Apartmán Austria.
Pinzgauer Kasnocken - sýrové halušky z Pinzgau Pro milovníky halušek tu máme rakouskou verzi se sýrem z Pinzgau. Suroviny
projít na článek