Pečený pstruh se žampiony

Pstruhy prosolíme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme je jemně nasekanými bylinkami a necháme 30 minut odležet v lednici. Na olivovém oleji orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky a rozkrájené žampiony. Na orestovanou směs rozložíme pstruhy. Zalijeme částí bílého vína, přiklopíme a pečeme v troubě na 200 stupňů doměkka cca 20 minut. Během pečení přiléváme zbývající víno. Ke konci pečení přidáme spařená, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, která necháme mírně podusit. Na posledních 10 minut pečení víko odklopíme, aby byla ryba křupavá.

projít na článek

RYBY Fische - Fish

150 g Smažený kapr se šťouchaným bramborem (1,3,7,4) 190,- Gebackener Karpfen mit gestossenen Kartoffeln Fried carp with mashed potatoes 250 g Pečený pstruh s bylinkovým máslem (4,7) 240,- Geröstet Forelle mit Kräuterbutter Roasted trou

projít na článek

Speciální víkendová nabídka od 22. 24. 3. 2024!!!

Speciální víkendová nabídka od 22. 24. 3. 2024!!! Krůtí prsíčko špikované anglickou slaninou, smetanové kari se zeleninou a thajskou bazalkou, jasmínová rýže Telecí ragů na červeném víně a brusinkách, bramborové bylinkové placky Grilovaný pstruh s pečeno

projít na článek

BEZMASÁ JÍDLA Vegetarisches Essens - Vegetarian meals

100 g Smažený sýr (na výběr: cihla, niva, hermelín) s hranolkami a tatarskou omáčkou (1,3,7) 175,- Gebackene Käse (nach Wahl: Edam, Hermelin, Niva), Pomm. Frites, Tatar Soße Fried cheese (of your choice: edam, hermelin, niva), french fries, tartar

projít na článek