Pstruhy prosolíme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme je jemně nasekanými bylinkami a necháme 30 minut odležet v lednici. Na olivovém oleji orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky a rozkrájené žampiony. Na orestovanou směs rozložíme pstruhy. Zalijeme částí bílého vína, přiklopíme a pečeme v troubě na 200 stupňů doměkka cca 20 minut. Během pečení přiléváme zbývající víno. Ke konci pečení přidáme spařená, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, která necháme mírně podusit. Na posledních 10 minut pečení víko odklopíme, aby byla ryba křupavá.
150 g Smažený kapr se šťouchaným bramborem (1,3,7,4) 190,- Gebackener Karpfen mit gestossenen Kartoffeln Fried carp with mashed potatoes 250 g Pečený pstruh s bylinkovým máslem (4,7) 240,- Geröstet Forelle mit Kräuterbutter Roasted trou
projít na článekSpeciální víkendová nabídka od 22. 24. 3. 2024!!! Krůtí prsíčko špikované anglickou slaninou, smetanové kari se zeleninou a thajskou bazalkou, jasmínová rýže Telecí ragů na červeném víně a brusinkách, bramborové bylinkové placky Grilovaný pstruh s pečeno
projít na článek100 g Smažený sýr (na výběr: cihla, niva, hermelín) s hranolkami a tatarskou omáčkou (1,3,7) 175,- Gebackene Käse (nach Wahl: Edam, Hermelin, Niva), Pomm. Frites, Tatar Soße Fried cheese (of your choice: edam, hermelin, niva), french fries, tartar
projít na článek