Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku

  Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů kdy nevidíte kolem sebe civilizaci, to vše můžete zažít při přechodu dun s následnou procházkou podél moře a dun na pláži v Maspalomas.  

projít na článek

Procházka po pláži podél dun Maspalomas

Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů, vlny atlantického oceánu, sluníčko, vodní tříšť, to vše můžete zažít při procházce podél moře a dun na pláži v Maspalomas. 

projít na článek

Nejbližší moře od ČR (kam nejblíže k moři z Prahy, Brna či Ostravy)

Chcete vyrazit k moři autem či jinou vlastní dopravou? Jednou z největších položek ve výdajích bývá v takovém případě palivo. Zvlášť při dnešních cenách benzínu není divu, že lidé velmi pečlivě zvažují, kam vyrazí. Česko ležící v srdci Evropy naneštěstí n

projít na článek

V budově majáku v Maspalomas bude prodejna a informace

Vláda ostrova Gran Canaria rozhodla o udělení licence konsorciu firem Acciona a Lopesan na provedení rekonstrukce a rehabilitace majáku Maspalomas. Projekt zahrnuje řemeslnou dílnu a turistické informační středisko.

projít na článek

Písečné duny a pláž v Maspalomas jsou světovým unikátem

Pět kilometrů dlouhý pás dun se stal rájem pro milovníky přírody, ale i pro ty, kteří se chtějí jen po písku projít a nebo zde nalézt chvilku klidu. Písečné kopce, které připomínají saharskou poušť v nedaleké Africe, nejsou ale naváty z této pouště, ačkol

projít na článek

Na pláži Tauro musela zasahovat policie

N a pláži Tauro v okrese Mogán musela včera zasahovat Guardia Civil a vykázat z pláže přes 200 lidí. Pláž je uzavřená na základě soudního rozhodnutí z důvodu nesrovnalostí při výstavbě.  

projít na článek