Písečné duny a pláž v Maspalomas jsou světovým unikátem

Pět kilometrů dlouhý pás dun se stal rájem pro milovníky přírody, ale i pro ty, kteří se chtějí jen po písku projít a nebo zde nalézt chvilku klidu. Písečné kopce, které připomínají saharskou poušť v nedaleké Africe, nejsou ale naváty z této pouště, ačkoliv je to napsáno skoro ve všech průvodcích. Duny jsou mořského původu a vzniklypřevážně z rozdrcených skořápek mušlí. Do dnešních tvarů vysokých dun, které dosahují výšky i přes dvacet metrů, je pak naformovala vlna tsunami. 

projít na článek

Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku

  Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů kdy nevidíte kolem sebe civilizaci, to vše můžete zažít při přechodu dun s následnou procházkou podél moře a dun na pláži v Maspalomas.  

projít na článek

Procházka po pláži podél dun Maspalomas

Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů, vlny atlantického oceánu, sluníčko, vodní tříšť, to vše můžete zažít při procházce podél moře a dun na pláži v Maspalomas. 

projít na článek

Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nab

projít na článek

Na velbloudech po dunách Maspalomas

Rozlehlé písečné duny, karavana velbloudů, žhavé slunce nad hlavou. Takový zážitek si můžete odvézt i z Gran Canaria a stačí Vám k tomu jen dvě hodiny času. 

projít na článek

Gran Tour aneb poznejte celý ostrov za jeden den

Nejžádanější výlet !   A co uvidíte? To nejlepší z ostrova Gran Canaria, posuďte sami!  Sopečný kráter  Bandama  - průjezd hlavním městem  Las Palmas -  pláž  Las Canteras  -  likérka Arucas  - město  Arucas  s katedrálou -  balkonová ulice  a madona Virg

projít na článek