Gran Tour aneb poznejte celý ostrov za jeden den

Nejžádanější výlet !   A co uvidíte? To nejlepší z ostrova Gran Canaria, posuďte sami!  Sopečný kráter  Bandama  - průjezd hlavním městem  Las Palmas -  pláž  Las Canteras  -  likérka Arucas  - město  Arucas  s katedrálou -  balkonová ulice  a madona Virgen del Pino ve městě  Teror  - zelený zemědělský sever, pomerančovníky,  eukalyptové háje  - geografický střed ostrova  Cruz de Tejeda  - borovicové lesy - výhledy na nejvyšší horu Španělska  Pico de Teide  - čedičové monolity  Roque Bentayga  a  Roque Nublo  - výjezd na  nejvyšší vrchol ostrova  Pico de Las Nieves (1949 mnm) -  město v horách  San Bartolomé -  údolí tisíce palem  Fataga - návštěva  palmové oázy  -  vodní mlýn  ze 16.století - starokanárská  vesnička Fataga  -  vyhlídka na Maspalomas  -  písečné duny   Maspalomas .   Máme varianty i pro milovníky trekingu s výšlapem ke skále Roque Nublo nebo variantu s návštěvou Tejedy!

projít na článek

Více variant v nejžádanějším výletu - GRAN TOUR

Na základě přání mnoha našich zákazníků a pro všechny milovníky našeho ostrova jsme připravili další  varianty nejoblíbenějšího výletu - GRAN TOUR . 

projít na článek

Ostrov Gran Canaria v roce 2016 navštívilo celkem 15.101 Čechů

Česká republika hlásí rekord. Na Gran Canaria v loňském roce přiletělo celkem 15.101 Čechů, tedy o 3.039 (+25,19%) více než v roce předchozím. Jen v prosinci zavítalo na ostrov věčného jara z Čech, Moravy a Slezska 1.100 návštěvníků.

projít na článek

Gran Canaria chce být cílem pro triatlon, cyklistiku a běh

Gran Canaria Tri, Bike & Run je nová značka propagující ostrov Gran Canaria jako cíl pro triatlon, cyklistiku a běh. Všechny potřebné informace naleznou zájemci na webu www.grancanariatribikerun.com.

projít na článek

Varování před vysokými teplotami, vlnami na pobřeží a silným větrem

Léto je v plném proudu a tak se nemůžeme divit, že ostrov Gran Canaria zasáhne další vlna vysokých teplot. Výstraha prvního stupně platí pro dnešní sobotu jen pro Gran Canaria, zítra se rozšíří i na Tenerife (jižní část) a Fuerteventuru a v pondělí bude p

projít na článek

Transavia spojí dvakrát týdně Mnichov a Gran Canaria, ceny od 59e

Lety byly zahájeny 29.10.2016 a Transavia létá na ostrov Gran Canaria ve středu a sobotu .

projít na článek