Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nabídkou restaurací či obchodů . 

projít na článek

Gran Canaria získala 15 modrých vlajek za čistotu pláží

Již po třicáté se rozdě lovaly modré vlajky za čistotu pláží a přístavů a Gran Canaria samozřejmě při tom nemohla chybět. Vždyť na tomto ostrově se nachází jedna pláž, která od roku 1988 nikdy při udílení nechyběla a vlajku vždy získala - pláž El Inglés v

projít na článek

Do Maspalomas na Gran Canaria přijede španělský král Felipe VI.

Španělský král Felipe VI bude předsedat Fóru cestovního ruchu Maspalomas Costa Canaria. Mezinárodní akce se bude konat ve dnech 15. a 16. prosince na jihu ostrova Gran Canaria.

projít na článek

V únoru se na Gran Canaria konají cyklistické závody

Ve spor tovním  kalendáři  ostrova Gran Canaria se v únoru 2018 objevil nový cyklistický závod. Koná se pod názvem  EPIC GRAN CANARIA   a jeho součástí je i noční závod v Maspalomas.

projít na článek

Gran Canaria - pláž v komplexu ANFI

Všechny pláže jsou ve Španělsku, tedy i na kanárských ostrovech, ze zákona veřejné, využijte tedy nádhernou pláž s bílým pískem jednoho z nejluxusnějších komplexů na Gran Canaria, pláž v zátoce ANFI. 

projít na článek

Kvalitní kanárské pláže - 50 pláží získalo ocenění modré vlajky

Ocenění modrá vlajka se uděluje od roku 1988 a pouze jedna pláž se může pyšnit tím, že získala všechny vlajky, je to pláž Playa del Inglés na Gran Canaria (Maspalomas).

projít na článek