Do Maspalomas na Gran Canaria přijede španělský král Felipe VI.

Španělský král Felipe VI bude předsedat Fóru cestovního ruchu Maspalomas Costa Canaria. Mezinárodní akce se bude konat ve dnech 15. a 16. prosince na jihu ostrova Gran Canaria.

projít na článek

Španělský královský pár navštíví Gran Canaria, projde se po Las Canteras

Španělský královský pár navštíví zítra, v úterý 23.6.2020, Kanárské ostrovy. Bude to první návštěva Krále Felipe VI a jeho choti v autonomním společenství po ukončení výjimečného stavu. 

projít na článek

V únoru se na Gran Canaria konají cyklistické závody

Ve spor tovním  kalendáři  ostrova Gran Canaria se v únoru 2018 objevil nový cyklistický závod. Koná se pod názvem  EPIC GRAN CANARIA   a jeho součástí je i noční závod v Maspalomas.

projít na článek

Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nab

projít na článek

V Maspalomas se uskuteční volba Mister Gay World 2017

Dnes bylo oficiálně oznámeno, že v turistickém centru Maspalomas na jihu ostrova Gran Canaria se uskuteční finální část volby Mister Gay World 2017. Představení kandidátů proběhne v Madridu, poté se volba přesune na Gran Canaria. 

projít na článek

Gran Canaria - Vodní ráj Aqualand Maspalomas

Bazény, tobogány, skluzavky, takový malý vodní ráj na zemi. Využijte naši  dopravu  a užijte si dovolenou v největším vodním akvaparku na Gran Canaria. 

projít na článek