V Maspalomas se uskuteční volba Mister Gay World 2017

Dnes bylo oficiálně oznámeno, že v turistickém centru Maspalomas na jihu ostrova Gran Canaria se uskuteční finální část volby Mister Gay World 2017. Představení kandidátů proběhne v Madridu, poté se volba přesune na Gran Canaria. 

projít na článek

Mister Gay World v Maspalomas jde do finále s českou účastí

Finalisté světové soutěže se sjeli na volbu Mister Gay World z celého světa a chybět mezi nimi nemůže, samozřejmě, ani zástupce z Čech a Slovenska,  František Pešek .  

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek

Známe termín Gaypride Maspalomas 2018

Gaypride Maspalomas, tato  významná kulturní a společenská událost, se uskuteční v termínu 3. až 13. května 2018 .

projít na článek

Maspalomas očekává na květnové Gay Pride až 150 tisíc návštěvníků

Tak jako každý rok, i letos v květnu, se bude konat v Maspalomas tradiční Gay Pride. Ta letošní bude mimořádná mimo jiné i tím, že její součástí bude korunovace vítěze soutěže Mr. Gay World. 

projít na článek

Vánoční trhy 2017 v Maspalomas

I ve stínu palem a s oceánem za zády si mohou návštěvníci Maspalomas, ale především zde déležijící užít atmosféru tradičních vánoc. S opečenou klobásou, štrůdlem, vánočkou, štolou, svařeným vínem, cukrovím a evropskou hudbou a náladou. K dokonalosti bud

projít na článek