Vánoční trhy 2017 v Maspalomas

I ve stínu palem a s oceánem za zády si mohou návštěvníci Maspalomas, ale především zde déležijící užít atmosféru tradičních vánoc. S opečenou klobásou, štrůdlem, vánočkou, štolou, svařeným vínem, cukrovím a evropskou hudbou a náladou. K dokonalosti bude chybět jen ten sníh :-)

projít na článek

Tradiční vánoční trhy se svařákem na Playa del Inglés

Tradiční německé vánoční trhy se budou konat, tak jako každoročně, i letos v hotelu Maritim Play v srdci Maspalomas, na Playa del Inglés. 

projít na článek

Trhy na Gran Canaria

Puerto Mogán, Las Palmas, Teror,  San Mateo,  Maspalomas, Arguineguín, tam se konají pravé nefalšované kanárské trhy a my Vás na ně dopravíme.  

projít na článek

Kam na vánoční trhy 2021? TOP 8 nejlepších adventních trhů v Evropě

Vánoce se pomalu blíží a s nimi také čas vánočních trhů. Každý z nás chce své nejbližší i sebe potěšit krásným dárkem nebo něčím dobrým na zub. Samozřejmě, že vánoční cukroví a různé pamlsky chystáme každý rok doma, ale pokud chceme něco zvláštního, pak j

projít na článek

Adventní a vánoční trhy v Budapešti

V hlavním mwstě Maďarska každý obvod pořádá Adventní a vánoční trhy, ale beze sprou největší se koná a to už 20. v srdci města na náměstí Vörösmarty tér. Blíží se ke konci rekontrukce tohoto náměstí a od 9. listopadu 2018 do 1. ledna 2019 mohou být zde za

projít na článek

V Maspalomas se uskuteční volba Mister Gay World 2017

Dnes bylo oficiálně oznámeno, že v turistickém centru Maspalomas na jihu ostrova Gran Canaria se uskuteční finální část volby Mister Gay World 2017. Představení kandidátů proběhne v Madridu, poté se volba přesune na Gran Canaria. 

projít na článek