Petra Špalková ze Stínů v mlze prožila manželství jako z hororu: Vztah s manipulátorem ji dohnal až na terapii

Herečka Petra Špalková působí dojmem, že snad nikdy neztrácí dobrou náladu. Bývaly ale časy, kdy jí do smíchu vůbec nebylo. Kdysi se totiž zamilovala do manipulátora, který jí udělal ze života peklo. The post Petra Špalková ze Stínů v mlze prožila manželství jako z hororu: Vztah s manipulátorem ji dohnal až na terapii first appeared on TVGURU.cz.

projít na článek

Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce

Už v pondělí 24. června definitivně skončí seriál Stíny v mlze. Jeho druhá řada se stala velkým hitem na obrazovkách České televize, tvůrci se však rozhodli nepokračovat. Česká televize již má náhradu na léto.

projít na článek

Překvapivě velmi zajímavá Deflektorova přednáška o mlze.

Milí Dobrodruzi, v tomto poučném videu se dozvíme něco více o mlze. Jak vznikají a především, co je to rosný bod!

projít na článek

Chastity belt - Záchrana manželství

S mou ženou Markétou jsme svoji už 20 let. Měli jsme pěkné, harmonické manželství plné sexu. Máme spolu dvě děti, ale poté, co se od nás odstěhovaly to mezi námi začalo skřípat. Neustále se hádáme, nespíme spolu a já jsem si dokonce musel najít milenku, k

projít na článek

Víra v terapii v Psychologie Dnes

V dnešním světě plném generovaných zpráv a obrazů je těžké něčemu věřit. Jak to vypadá s vírou v terapii? Oba významy tohoto slovního spojení zkoumám v lednovém čísle časopisu Psychologie Dnes.

projít na článek

Pozvánka na středeční Osamělé písničkáře

Ve středu 21.4. pokračují Osamělí písničkáři v pražském Kaštanu dalším večírkem - tentokráte uvidíte a uslyšíte Lenku Dusilovou, Petra Vášu, Xindla X a Petra Linharta. Začátek jako obvykle ve 20.00.         www.osamelipisnickari.cz

projít na článek