PETRŽELKA POSÍLÍ IMUNITU A POMŮŽE S ODVODNĚNÍM

Petržel je napěchovaná i dalšími vitaminy a minerály, jmenovitě obsahuje například vitaminy A, B, E, dále vápník, hořčík, fosfor nebo draslík. Silice v bylince dále pomohou lidem, kteří nadměrně zadržují vodu. Petrželka působí vysoce diureticky. Zvyšuje vylučování moči, a tím zlepšuje funkci ledvin. Tuto vlastnost mohou využít osoby trpící na otoky nebo lidé, kteří mají problémy s krevním oběhem či celulitidu.

projít na článek

Základní tipy, jak na podzim zlepšit svoji imunitu

S nástupem podzimního sychravějšího počasí nastává ten správný čas, kdy se soustředit na zlepšení svojí imunity. Tato sezóna často přináší různé viry a nachlazení, které budeme potkávat na každém kroku. [...] The post Základní tipy, jak na podzim zlepšit

projít na článek

HŘEBÍČEK VÁM POMŮŽE OD BOLESTI ZUBŮ ČI PŘI PARADENTÓZE

Hřebíček obsahuje mnoho účinných látek, jako jsou např. třísloviny, flavonoidy či silice. Využíván je přitom ve formě prášku, oleje nebo tinktury. Hřebíček má antibakteriální účinky a zároveň posiluje imunitu. Jedná se také o velmi účinné anestetikum a an

projít na článek

23. Soulad přirozeného bytí a hmotného zdraví

Soulad přirozeného bytí a hmotného zdraví Imunitu těla oslabuje sama moderní medicína Dopady nadměrně zatěžované imunity na zdraví a kvalitu života Současný životní styl společnosti náročný na potřebu Nehmotné vitální Energie a nadměrně zatěžuje imuni

projít na článek

DNES TADY MÁME ÚPLNĚK VE VAHÁCH

Dnes, v sobotu 16.4.2022, je úplněk v nerozhodných Vahách (20:54). Ten se soustředí na soulad především ve vztazích a vyvolává ochotu přistoupit na vzájemný kompromis. Někteří z nás zvládnou umění diplomacie díky tomu neprosto skvěle. Navíc tenhle úplněk

projít na článek

Mit Liebe Gekocht! 17.9.-?

Hausgemachte sulze Domácí sulc z vepřového masa, kyselá okurka, kořenová zelenina, vejce, petrželka, žitný chléb 109,- Tiroler Grostl Restované brambory s vepřovým masem a slaninou, zlatavá cibulka, volské oko, pažitka 169,- Tafelspitz V silném vývaru taž

projít na článek