Planeat v studii črevního mikrobiomu

Planeat v studiičrevního mikrobiomu Před pár měsíci byla vydána odborná publikace pod názvem Střevní mikrobióm, indikátor tělesné zdatnosti a zdraví, jejíž autoři prof. RNDr. Viktor Bielik, PhD., který je zároveň odborným garantem aplikace Planeat, z Fakulty tělesné výchovy a sportu UK, a RNDr. Katarína Šoltys, PhD., Z Přírodovědecké fakulty UK, shrnuli nejaktuálnější poznatky o stále populárnější tématu střevní mikrobióm. Jsme velmi rádi, že i v tomto projektu byla nápomocná aplikace Planeat. Aplikace totiž kromě stravovacích plánů umožňuje i zpětnou diagnostiku. Právě tato funkcionalita v Planeat umožnila získat a analyzovat detailní údaje o složení stravy potřebné pro účely studie Gut microbiota diversity in lean athletes is associated with positive energy balance. ukázka reportu mikroživin ve stravě (minerály, vitamíny, vláknina) Publikace Střevní mikrobióm, indikátor tělesné zdatnosti a zdraví je shrnutím aktuálních vědeckých studií věnujících se této problematice. V publikaci se poukazuje především na vliv mikrobiómu na naši tělesnou zdatnost a zdraví. V rámci publikace autoři představili i studii s názvem Gut microbiota diversity in lean athletes is associated with positive energy balance publikovanou v karetovaném časopise, která se spolu s kolektivem realizovala i za pomoci bezplatně poskytnuté aplikace Planeat. Pomocí ní byl analyzován stravovací režim probandů, díky čemuž byly získány detailní údaje (makronutrienty, mikronutrienty, energetická hodnota) o složení stravy potřebné pro účely studie. prof. RNDr. Viktor Bielik, PhD. sportovní fyziolog a vědec Těšíme se, že víme alespoň takovýmto způsobem částečně přispět k rozvoji vědy na Slovensku. Publikaci Střevní mikrobióm, indikátor tělesné zdatnosti a zdraví můžete najít v knihkupectví Martinus. Webinář zdarma Webinář Planeat pod vedením našich lektorů je určen všem profesionálům v oblasti nutriční terapie a výživového poradenství. Naučíme vás používat aplikaci tak, aby vám při sestavování jídelníčků ušetřila i desítky hodin měsíčně. O čem si budeme povídat? Představíme vám základní funkce aplikace i pokročilá odborná témata, se kterými vám Planeat pomůže. Během webináře můžete klást otázky a sdílet vaše zkušenosti z praxe. Pomůžeme vám se specifickými případy klientů a společně vymyslíme řešení. Pro koho je webinář určen? Pro začátečníky: pokud s Planeat nemáte zkušenosti a chcete se s aplikací seznámit. Pro pokročilé: pokud Planeat už používáte a chcete si být jistí v používání některých funkcí. Organizační informace: Rozsah: 1 hodina Cena: 0 Kč Forma: online Chci se přihlásit na webinář zdarma Planeat O nás Reference Blog Kontakt Aplikace Vlastnosti Šablony Cena Demo verze Užitečné Obchodní podmínky Ochrana soukromí Kontaktní formulář Podpora Školení Nejčastější dotazy Novinky v aplikaci SledovatSledovat © Copyright 2022 The post Planeat v studii črevního mikrobiomu appeared first on Planeat - Nutriční aplikace.

projít na článek

Smoothie recepty v Planeat

Smoothie recepty v Planeat Jejich největší výhodou je praktičnost přípravy. Smoothie jsou skvělá a praktická cesta j

projít na článek

Nové pomazánky v Planeat

Nové pomazánky v Planeat Pravidelně pro vás přidáváme nové chutné a zajímavé recepty, ze kterých následně můžete vyb

projít na článek

Šablona Dyslipidemie novinka v Planeat

Šablona Dyslipidemie novinka v Planeat Tuto šablonu je vhodné použít u pacientů s diagnózou Dyslipidémie v rámci ko

projít na článek

Stažení kompletní studie B2B marketing v ČR v roce 2022

Znáte heslo k aktuální studii? Pokud Vám e-mailem přišlo heslo k aktuální studii, pro její stažení klikněte ZDE: Neznáte heslo, ale máte zájem o aktuální studii? Pokud neznáte heslo, můžete jej získat jako poděkování za Vaši registraci do našeho newslett

projít na článek

Stažení kompletní studie Index optimismu, jaro 2022

Znáte heslo k aktuální studii? Pokud Vám e-mailem přišlo heslo k aktuální studii, pro její stažení klikněte ZDE: Neznáte heslo, ale máte zájem o aktuální studii? Pokud neznáte heslo, můžete jej získat jako poděkování za Vaši registraci do našeho newslett

projít na článek