Plánování kuchyně (1): Začínáme

Z hlediska účelového (odborník by řekl z hlediska provozně technického) je nejdůležitější obytnou zónou každé domácnosti kuchyně. Jedná se o prostor pracovní – vždyť se zde vytvářejí nejen náročné kulinářské dobroty, ale také připravují rychlé snídaně či večeře. Jedná se i o prostor mnohdy reprezentativní, kdy jsou v mnoha domácnostech prostory kuchyně částečně pootevřeny nebo zcela odkryty zrakům osob sedících v jídelně či obývacím pokoji. O tom, zda se budete cítit v...

projít na článek

Plánování kuchyně (2): Koncept "Inteligentní kuchyně"

Kuchyň bude dobře sloužit pouze tehdy, odpovídá-li v maximální možné míře představám uživatelů. Ke spokojenosti s provozem kuchyně však vede často cesta zdlouhavá a těžká, protože první zařizování nábytkem a vybavením bývá spojeno s malými uživatelskými z

projít na článek

Začínáme ve středu 16.9.

Letošní podzimní sezóna večerů Osamělých písničkářů na Kaštanu se rozjíždí ve středu 16. září. Začínáme jako tradičně ve 20:00, těší se na Vás Marka Míková, Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Petr Linhart.

projít na článek

Dovolená Bulharsko all inclusive

Užijte si plnohodnotnou dovolenou v Bulharsku se stravováním all inclusive a ochutnejte speciality balkánské kuchyně. Rezervujte si zájezd již od 6 520 Kč a užívejte si neomezenou konzumaci jídla, alkoholických a nealkoholivkých nápojů po celý den ZDARMA.

projít na článek

Rohové kuchyně jsou praktické a neztrácí ani po designové stránce

Praktické, ergonomické a prostorově úsporné. Přesně tak by se daly charakterizovat rohové kuchyně, které jsou velice oblíbené. Optimalizují prostor tím nejlepším možným způsobem a dávají možnost vytvářet dynamické kompozice. Rohové kuchyně vždy patřily k

projít na článek

Pozor, začínáme už ve středu 22. ledna!

Ano, už ve středu 22. ledna na Vás budou na Kaštanu čekat Jana Šteflíčková, Jiří Dědeček, Michal Bystrov a Petr Nikl. Omlouváme se za poněkud pozdní anonci večera, způsobenou již vyjasněnými nejasnostmi okolo budoucnosti Kaštanu. Vše dobře dopadlo a tak s

projít na článek