Plastové desky: Široká nabídka polotovarů a dalších produktů

Plastové desky jsou využívány v různých odvětvích průmyslu, přičemž často slouží jako polotovary pro další výrobu. V každém případě je nutné dbát na jejich vysokou kvalitu. Proto je důležité najít výrobce, na kterého se můžete spolehnout. Bohaté zkušenosti Když jde o plastové desky a polotovary, společnost Mepla s.r.o. je perfektní volbou. Jde o výrobce plastových desek, který má mnohaleté zkušenosti. Výroba si udržuje vysokou kvalitu, je neustále inovována a přizpůsobuje se individuálním požadavkům klientů. Výroba plastů zohledňuje předpisy RoHS a REACH, receptury navíc obsahují výhradně stabilizační aditiva. Naopak v nich nenajdete těžké kovy, bisfenol A, halogeny, PCB, silikony, změkčovadla a podobně. To umožňuje výrobu produktů nezávadných pro potraviny a vhodných pro pitnou vodu. Hotové díly Vývoj plastových polotovarů je klíčový také pro výrobu hotových dílů. Společnost využívá vysoce moderní CNC obráběcí zařízení, se kterými není problém vyrábět z vlastních polotovarů hotové díly – dle vašich údajů a náčrtků. Můžete tak snadno získat přesně to, co potřebujete. Velkoformátové CNC stroje navíc umožňují výrobu produktů velkých rozměrů s úzkými tolerancemi. Výhodami pak jsou úzké délkové tolerance, méně svárů, kratší čas montáže a optimální stupeň využití materiálu. Rychlé dodání Výroba plastových desek probíhá v Mělníku a souběžně také v Německu. Flexibilní řízení výroby umožňuje rychlé dodání standardních polotovarů i polotovarů pro speciální výrobu. Díky skladům u nás i v Německu lze navíc rychle doručit skladové artikly. Společnost nabízí také formátování polotovarů na požadované rozměry, dodání desek s ochrannou fólií, či třeba odborné poradenství, pokud hledáte více informací. Dlouholeté zkušenosti a důraz na kvalitu výroby jsou hlavními benefity, které společnost může nabídnout. Dostanete vysoce kvalitní produkty vhodné pro různé zpracování.The post Plastové desky: Široká nabídka polotovarů a dalších produktů first appeared on 24 TV.

projít na článek

Od srpna rostou další naše haly

Zateplenou výrobní a skladovou halu s vestavbou patra stavíme od srpna pro společnost Agor Tech se sídlem v obci Sádek u Příbrami. Tepelně izolovanou výrobní a manipulační halu montujeme v obci Luby (část města Klatovy) pro výrobce dřevěných produktů a po

projít na článek

Plastové lanové spojky

Výhodami nových plastových spojek (vytvořených na zakázku) jsou jejich lehkost, a především ochrana před protrhnutím pláště haly při montáži a demontáži haly. The post Plastové lanové spojky appeared first on Techtex.

projít na článek

Zdravé jídlo u pump? Jde to…

Tradiční sortiment polotovarů a průmyslově upravených potravin, tzv. fast food, u čerpacích stanic nedával donedávna řidičům příliš na výběr, jak se během cesty kvalitně a zdravě najíst.

projít na článek

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023!

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! Výuka prezenční formou nebo online! Obsadte poslední volná místa! Objednejte si kurz ZDE Příspěvek Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! pochází z Jazykové kurzy Praha

projít na článek

Zvěřinová nabídka

Rádi bychom Vás pozvali na zvěřinové pokrmy od listopadu do prosince 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na Vás. Článek Zvěřinová nabídka se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek