Zdravé jídlo u pump? Jde to…

Tradiční sortiment polotovarů a průmyslově upravených potravin, tzv. fast food, u čerpacích stanic nedával donedávna řidičům příliš na výběr, jak se během cesty kvalitně a zdravě najíst.

projít na článek

AVIA v tisku

V Lidových novinách vyšel dne 10.12.2018 článek o vstupu nové sítě čerpacích pump. The post AVIA v tisku appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

Zdravá strava v zaměstnání

Chtěli byste se i v zaměstnání stravovat zdravě, ale nemáte poblíž kanceláře žádné možnosti takového občerstvení? Večer už padáte únavou a nemáte tak čas připravit si oběd do krabičky na další den? Nevadí. Objednejte si rozvážku oběda klidně přímo do vaší

projít na článek

Expres Menu jídlo nejen na cesty, recenze

Je jedno jsme li na cestách či doma, jíst i pít musíme. Pokud je dostupný zdroj vody, existuje dnes poměrně mnoho způsobů jak zajistit jeho pitelnost. S jídlem je situace jiná. Téma ulov si sám / najdi a přežij je, Read More Příspěvek Expres Menu jídlo

projít na článek

Debatujeme o zdravé výživě

V úterý 18. dubna 2023 se na zlínském gymnáziu konalo okresní kolo soutěže Jugend debattiert. Už nominace do okresního kola byla napínavá.

projít na článek

Krajská kola ve stolním tenise středních škol

Zajímá vás, jak dopadla naše družstva z vyššího gymnázia v krajských kolech ping-pongu? Jste zvědaví, kdo si dal po turnaji nutričně nejhodnotnější jídlo? Odpovědi nabídne tento článek.

projít na článek