Platební brána

Nově nabízíme možnost zaplacení Vaší objednávky přes platební bránu. Zadáte příkaz k platbě ve svém bankovnictví a kurz máte během pár minut zaplacen a k dispozici. The post Platební brána appeared first on Matematikaza1.

projít na článek

Není brána jako brána.

Tak se nám povedl jeden pěkný kousek. Zákazník chtěl postavit bránu, ale problém byl, že brána musela být poměrně daleko od plotu. Jedná se o posuvnou bránu a místo, kam se zasouvá, bylo dosti stísněné. Vybetonování pro kolejnici bylo již dané a tak nezby

projít na článek

Posuvná brána

Krásná realizace POSUVNÉ BRÁNY S HLINÍKOVOU VÝPLNÍ, ke které jsme vyráběli i vchodovou branku ve stejném barevném provedení. Byla použita moderní technologie práškového lakování, kdy se nanese prášková nátěrová hmota, následně se výrobek vypálí v peci při

projít na článek

Platební karty

Vážení klienti, od 1.12.2023 do odvolání nebude možné z technických důvodů dočasně platit platebními kartami. Za komplikace se omlouváme. The post Platební karty appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.

projít na článek

Možnost platit platební kartou

Od dnešního dne mají klienti ordinace možnost platit platební kartou (i bezkontaktní) (Visa, Maestro, Master Card, V PAY).

projít na článek

Možnost platby kartou

Nyní máte možnost platit v naší ordinaci platební kartou.

projít na článek