Platební karty

Vážení klienti, od 1.12.2023 do odvolání nebude možné z technických důvodů dočasně platit platebními kartami. Za komplikace se omlouváme. The post Platební karty appeared first on Veterinární ordinace MVDr. Tomáš Pelikán.

projít na článek

Platební brána

Nově nabízíme možnost zaplacení Vaší objednávky přes platební bránu. Zadáte příkaz k platbě ve svém bankovnictví a kurz máte během pár minut zaplacen a k dispozici. The post Platební brána appeared first on Matematikaza1.

projít na článek

Moderní duální biometrický terminál GT800

Vážení partneři, připravili jsme pro Vám novinku v podobě moderního biometrického terminálu GT800FX . Pro terminál GT800FX můžete využít otisky prstů, karty/čipy EMmarin, MIFARE nebo NFC virtuální karty pro identifikaci mobilním telefonem.

projít na článek

Možnost platit platební kartou

Od dnešního dne mají klienti ordinace možnost platit platební kartou (i bezkontaktní) (Visa, Maestro, Master Card, V PAY).

projít na článek

VÝHODY A SLEVY S FILM KARTOU DO KINA

VÝHODY A SLEVY S FILM KARTOU DO KINA FILM karta je přenosná. Můžete si ji zakoupit přímo v kině. Její platnost aktivujete prvním použitím při zakoupení lístku. Poplatek 100 Kč/12 měsíců. Předložení karty opravňuje držitele získat slevu

projít na článek

Možnost platby kartou

Nyní máte možnost platit v naší ordinaci platební kartou.

projít na článek