Plavaná u Mostu Milénia

Odbor mládeže a odbor LRU Zpč.ÚS , Vás zvou na závod Plavaná u Mostu Milénia,který je zároveň územním přeborem mládeže v LRU plavané pro rok 2018.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Nepomucká plavaná

ČRS, z. s., místní organizace Nepomuk Vás všechny srdečně zve na VI. Ročník závodu v LRU na plavanou Nepomucká plavaná. Závod je součástí Plzeňského Grandslamu...

projít na článek

Stovka aut láká do Mostu na Carboniacup

Již první letošní klání v dubnu Carboniacupu přilákalo do Mostu slušný počet aut a druhé letošní vystoupení čeká jezdce Carboniacupu v Mostě již ve středu 15.8. Hlavní závody jsou na programu od 15,30-18,00h. Celkem se do Mostu sjede stovka účastníků ve č

projít na článek

Známá fakta o jezdcích MAXX Formula

O víkendu se do Mostu chystají velké formule, i dvě F1. Tedy už trochu staršího data, ale věru pěkně rychlá monstra doplněná několika formulemi Dallara GP2, Indy, SuperLeague, či F3000. Ano pamětníci by řekli Interserie se vrací do Mostu.

projít na článek

Nepomucká plavaná má třetí ročník

ČRS, z.s., místní organizace Nepomuk, Vás všechny srdečně zve na 3. ročník Nepomucké plavané. Závod je součástí Plzeňského Grandslamu. Závod se koná 5. července 2019 na revíru Úslava 5 pod rybníkem v obci Klášter u Nepomuka.

projít na článek

Velké rybářské klání  -  BUTOV  2017

Ve dnech 16. – 17. září 2017 proběhne na údolní nádrži Hracholusky, kemp Butov, revír Mže 4 – 431028 rybářské závody. Rybářské závody budou rozděleny do tří kol – plavaná, feeder nebo položená, a libovolně z předcházejících způsobů lovu.

projít na článek