Player s Novákem v sedle vítězí v 3. kvalifikaci na Velkou

V sobotu 6.8. otevřelo pardubické závodiště své brány 3. kvalifikaci na VP a dalším 8 dostihům. Celkem 13 koní odskočilo do tohoto dostihu, aby se mohli dostat na start říjnového vrcholu. Zajímavostí byl pokus účastníka ze Švédska THREE IS COMPANY, který už ale před startem přišel o svého jezdce am. Kima Sterna, jež se zranil v prvním dostihu na zkušebním skoku.

projít na článek

Odstartoval seriál kvalifikací na Velkou pardubickou

Celkem 11 koní se v sobotu 21.5. postavilo na start 1. kvalifikace na VP a všech 11 ji také zdárně dokončilo. Největší problém měl na Velkém anglickém skoku bělouš STAR, ale jeho žokej L. Matuský zůstal jako zázrakem v sedle.

projít na článek

Seriál kvalifikací na Velkou Pardubickou je tady.

Seriál kvalifikací otevřela 25.5. ta první, s názvem Velká cena města Pardubic (STCC, NL, 5800m.). Zařazena byla až jako poslední dostih odpoledne, se startem v 18.40, a tím mohla být přenášena v živém televizním vysílání, mezi dvěmi semifinálovými utkání

projít na článek

4. kvalifikace na Velkou Pardubickou podruhé...

Poslední kvalifikaci na Velkou pardubickou sledovala také fotografka Kateřina Pavlíčková a zde je její fotoreportáž.

projít na článek

Pit stop! Nový díl podcastu s Jakubem Matulou a Davidem Novákem

Nejnovější epizoda našeho podcastu posadila za mikrofon útočníky A-týmu Jakuba matulu a Davida Nováka. K poslechu na Spotify, ale také na našem YouTube kanále. Článek Pit stop! Nový díl podcastu s Jakubem Matulou a Davidem Novákem se nejdříve objev

projít na článek

3. kvalifikace na Velkou Pardubickou

V sobotu 19. 8. 2017 na pardubickém dostihovém závodišti, se letos již potřetí utkali koně a jezdci v kvalifikaci na Velkou Pardubickou. Lenka Sklenáková se svým fotoaparátem nemohla chybět.

projít na článek