Plní si sny a přepisuje historii.

Dvacetiletý bowler Lukáš Jelínek opět přepsal historii českého sportovního bowlingu. V rámci devátého turnaje elitní série Prestige Tour zahrál skvěle a vytvořil nový český rekord na šest her.

projít na článek

Buggyra přepisuje (nechtěně) dějiny

V sobotu bude na okruhu v italském Misanu odstartován další ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. A tým Buggyra Racing opět přepisuje, v tomto případě ovšem nedobrovolně, vlastní dějiny.

projít na článek

První Čech na turnaji EBT Masters.

Český sportovní bowling opět přepisuje historii. Lukáš Jelínek se ve svých jednadvaceti letech jako první Čech kvalifikoval na finálový turnaj EBT Masters a vybojoval skvělé třetí místo.

projít na článek

Čeští bowleři obhájili titul mistrů světa

Český sportovní bowling přepisuje svoji historii. Zlato a dva bronzy vybojovali mladí bowleři na mistrovství světa do 21 let v korejském Inčchonu. V soutěži čtyřčlenných mužských týmů po famózním výkonu obhájili titul světových šampiónů.

projít na článek

TRIPrague součástí světové triatlonové série CHALLENGEFAMILY

V roce 2015 se v Praze poprvé odehrál triatlonový závod TRIPrague a ihned se stal jedním z největších a v každém případě nejspektakulárnějších triatlonů v České republice. Pro rok 2017 TRIPrague přepisuje svou historii a stává se součástí světové triatlon

projít na článek

Přepisuje NASA sluneční znamení aneb jak je to s tím zvěrokruhem

S tradičními znameními zvěrokruhu v podobě, jakou běžně známe, mohl být před časem amen. A vlastně málem byl. Paniku vyvolala zpráva, že NASA změnila znamení zvěrokruhu. Vědecké kapacity z této instituce totiž přepočítaly ekliptiku. Vlastně ji ale experti

projít na článek