Přepisuje NASA sluneční znamení aneb jak je to s tím zvěrokruhem

S tradičními znameními zvěrokruhu v podobě, jakou běžně známe, mohl být před časem amen. A vlastně málem byl. Paniku vyvolala zpráva, že NASA změnila znamení zvěrokruhu. Vědecké kapacity z této instituce totiž přepočítaly ekliptiku. Vlastně ji ale experti nijak nezměnili, ekliptika neboli přirozená dráha Slunce, se v čase změnila sama. Babylónským hvězdářům, kteří zvěrokruh sestavovali, [] The post Přepisuje NASA sluneční znamení aneb jak je to s tím zvěrokruhem first appeared on Maxi Home.

projít na článek

NASA 13-bit encoder award

Renishaw's new 13-bit magnetic sensor for rotary and angular positioning control was named "Product of the Month" for November 2006 by NASA Tech Briefs magazine, an official publication of the USA's National Aeronautics & Space Administration (NASA).

projít na článek

Buggyra přepisuje (nechtěně) dějiny

V sobotu bude na okruhu v italském Misanu odstartován další ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. A tým Buggyra Racing opět přepisuje, v tomto případě ovšem nedobrovolně, vlastní dějiny.

projít na článek

Apollo 13 Nasa

Prostor záboru: 169 mVýška 38mPro 8. osob50kw zásuvka 63A

projít na článek

NASA prostě umí, Katka

Celá naše rodina včetně našich šeltií a koní, je těmito produkty nadšena. Nenašli jsme lepší produkty ani v ČR ani v zahraničí - NASA PROSTĚ UMÍ! :) Jenom vřele doporučujeme. Katka

projít na článek

Mají čínská znamení schopnost ovlivnit naši osobnost?

Věděli jste, že pro obyvatele Číny je charakteristika podle znamení poměrně zásadní? Podle jejich mínění ovlivňují čínská znamení život z hlediska štěstí, kariéry, manželství, osobnosti, ale i vzájemné mezilidské kompatibility. Většina Číňanů věří, že

projít na článek