Počítačový svět

Po ta je skoro m j nejlep kamar d. Abych se p iznala, tak s po ta em jsem se vlastn u frac34; narodila. Dokonce moje rodina mi kala, frac34;e po ta jsem m la snad u frac34; i u m my v d loze. Samoz ejm , frac34;e tohle mysleli ze srandy a mysleli to hlavn tak, frac34;e jsem pr frac12; na po ta i t m z visl a frac34;e po ta m m st le v ruce. Jenom frac34;e moje rodina nev , frac34;e vlastn ona u frac34; je nov doba, frac34;e je jednadvac t stolet a frac34;e vlastn po ta m doma pln ka frac34;d frac12;. A j na tom nic patn ho nevid m. Ov em akor t m m v dne n dob probl my ve kolce, kdy kolka pln nad v , frac34;e je m j syn je skoro z visl frac12; na po ta i. A tak pr frac12; na mobiln m telefonu, jenom frac34;e j tohle neberu jako fakt a beru to sp e jenom jako n jakou pomstu, proto frac34;e pr v m j b frac12;val frac12; partner, se kter frac12;m jsme na no frac34;e, tak on m strejdu toho, kdo je editel ve kolce. Tak frac34;e my se st le s partnerem h d me a tak partner chce st davou p i, a to jenom kv li po ta i anebo kv li mobiln mu telefonu. V frac34;dy v tomhle stolet p ece je norm ln , frac34;e d ti maj po ta a p eci v budoucnu potom nebudou m t frac34; dn probl my s po ta em a tak s internetovou technikou a podobn . Tak frac34;e proto asi editel se mi takhle mst a k m v m, frac34;e m to velice tve a j u frac34; norm ln kolikr t uva frac34;uji o tom, frac34;e n jak to budu frac34;alovat anebo to n jak budu e it, proto frac34;e tohle chov n se mi absolutn nel b . editel anebo u itelky maj b frac12;t profesion lov , a ne aby se chovali takhle hloup . Ale abych se vr tila k po ta m. Syn m vlastn po ta , a dokonce ho ani doskoky nenos . Do kolky nenos ani notebook, ani tablet, ani mobiln telefon, tak absolutn nech pu, co ve kolce v em vad . Doma si p eci m frac34;e d lat, co chce, doma ned l nic patn ho. Syn toti frac34; moc r d tak nat videa anebo fot a tak si na po ta i v r zn frac12;ch odborn frac12;ch aplikac ch upravuje fotografie anebo je retu uje. J si mysl m, frac34;e je to docela dobr frac12; start do po ta ov ho sv ta. Článek Počítačový svět se nejdříve objevil na Bkpnj.

  • Web: Bkpnj
  • Aktualizace: 7.7.2024
projít na článek

DŮM SVATÉHO DUCHA

„Autoři klasických rosikruciánských spisů zdůrazňovali, že existuje duchovní svět, který je možné nalézt pouze          mimo pomíjivý svět vzájemně se potírajících protikladů,          mimo svět nepřátelskosti a bojů mezi národy, skupinami obyvatelstva

projít na článek

Jan Werich

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.

projít na článek

3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek

Chceme měnit svět

Montessori ČR je tu proto, aby všechny děti v České republice dostaly šanci měnit svět a aby to pedagogové a rodiče společně s dětmi dokázali. Všichni. Bez rozdílu. Bez bariér. více o našem poslání

projít na článek

S Fujinkou v infračerveném Toskánsku

S Fujinkou se na tento svět dívám již nějaký ten pátek. Jarní cestu do Toskánska jsem využil k poznávání tajů infračervené fotografie. Jak se ukázalo, Fujinka je stroj, který nezastaví ani tento pro nás neviditelný svět.

projít na článek