Pod Eiffelovkou skočil nový český tým akvabel na 6. místě

Nová etapa českého synchronizovaného plavání začala. Víkendovým úspěchem. Na mítinku Světového poháru FINA s názvem 7. ročník Open Make Up For Ever 2017 v Paříži skončila nová česká týmová reprezentační sestava šestá.

projít na článek

GOOD MORNING, AMERICA!

Město, které nikdy nespí, se probudilo v pondělí ráno, když Orlando Duque skočil do New York Harbor na Manhattanu. Profesionální "cliff diver" skočil z výšky 23 m z vrtulníku. Pozadí mu přitom tvořila Socha Svobody, nejznámější symbol New Yorku. Skokem z

projít na článek

Švarc se v Egyptě blýsknul třetím místem

Český triatlonista Přemysl Švarc se v závodě Afrického poháru v Hurghádě v Egyptě blýsknul třetím místem. Získal body do žebříčku a bude mít klid na další přípravu. Druhý český reprezentant Tomáš Řenč doběhl na 15. místě. Olympionik Jan Čelůstka bojoval v

projít na článek

Aleš Loprais nejlepší z Čechů na Dakaru 2017

Dakar 2017 je u konce. Aleš Loprais jako nejlepší český pilot se umístil na celkovém 7. místě. Na 10. místě v kategorii trucků ho následuje Martin Macík jr. a Martin Prokop na 11. místě v kaegorii automobilů.

projít na článek

Roman Novotný skočil 796cm a jede do Turína !

Výsledky: http://online.atletika.cz/upload/otrokovice%2023-24.1.2009.xls

projít na článek

Fenomén Ospalý exceloval na svém prvním Ironmanovi

Tak tomuhle se říká premiéra z říše snů. Ostřílený český triatlonista Filip Ospalý se poprvé v životě postavil na start Ironmana a na Floridě předvedl fantastický výkon, který mu přinesl třetí místo a díky času 7:58:41 i nový český rekord.

projít na článek