Podpora Elektronické Fakturace s ISDOC Formátem

ISDOC je formát elektronické fakturace, který umožňuje bezpapírovou výměnu faktur a dalších dokladů. Tato integrace umožňuje zákazníkům snadněji pracovat s elektronickými dokumenty, fakturami a mít je pohromadě na jednom místě. Kromě toho umožňuje automatické zpracování dokumentů ve formátu ISDOC, což výrazně zjednodušuje procesy a zvyšuje efektivitu. Jak Využívat ISDOC s Vistos CRM? Podpora formát ISDOC The post Podpora Elektronické Fakturace s ISDOC Formátem appeared first on Vistos CRM.

projít na článek

Zákon o elektronické identifikaci

Dne 1.7.2018 nabyl účinnosti zákon č. 250/2017 Sb., o elektronické identifikaci. Zákon umožňuje prokázat totožnost s využitím elektronické identifikace, ovšem pouze prostřednictvím kvalifikovaného systému elektronické identifikace. Zákon mimo jiné upravuj

projít na článek

Elektronická fakturace a vyúčtování

Od 1.1.2020 nabízíme všem naším odběratelům možnost zasílat fakturaci a vyúčtování elektronickou cestou. Pokud budete mít zájem o tuto službu vyplňte dotazník ( zde ) a zašlete na e-mailovou adresu Tepelného hospodářství Kadaň, s.r.o. ( [email protected] ).

projít na článek

Jak souvisí obsah s formátem

Bílý text na bílé webové stránce čtenář neuvidí ze dvou důvodů. První je zjevný. Druhým je fakt, že i vyhledávače bílý text zhodnotí jako nečitelný. Proto stránku nespatříte ani ve výsledcích vyhledávání. Roboti to chtějí jako lidé Text ale nemusí být nev

projít na článek

Běsnění přírodních živlů zrušilo závod na Nürburgringu

Původně se měl druhý podnik letošního ME tahačů zapsat do historie neobvyklým formátem v podobě tří závodů během jediného dne. Nakonec je bohužel všechno jinak, v důsledku ničivých dešťů a povodní byl závodní víkend v této chvíli bez náhrady zrušen.

projít na článek

1.10.2021 Nová zelená úsporám pro období 2022-2030

Spuštěno nové kolo v programu Nová zelená úsporám. Podpora se vztahuje nově i na bytové domy na celém úžemí ČR. Rozšířeno množství podpor a navýšena podpora na jednotliv opatření.

projít na článek