Podpořili jsme FAV na dni otevřených dveří

1. února otevřela Západočeská univerzita v Plzni své dveře a vpustila zájemce o studium. My, jakožto partneři Fakulty aplikovaných věd, konkrétně katedry výpočetní techniky a informatiky, jsme potencionálním studentům nabídli své služby v podobě praxí, konzultací a dalších vzdělávacích akcí. Den utekl jako voda. Opět za rok se budeme těšit. The post Podpořili jsme FAV na dni otevřených dveří appeared first on RTsoft s.r.o..

projít na článek

Event: Den otevřených dveří Zálesí a.s.

Ábéčko se nebojí ani organizace eventů! Při příležitosti 25 let od založení společnosti Zálesí a.s. jsme zajistili kompletní grafickou podobu akce, tisky, výrobu, zajištění mobiliáře, doprovodný program a celkový hladký průběh akce. Dne otevřených dveří s

projít na článek

DUBEN 2023

"DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE SLUNÍČKO" Kdy: ve čtvrtek 27.4.2023 V kolik: od 14-16 hod. Těší se na Vás paní učitelky i děti z 1. třídy "Ptáčci" (dveře č. 1)

projít na článek

Náborová kampaň Zálesí a.s.

Kampaň 2018 na nábor nových zaměstnanců pro společnosti Zálesí a.s.: Bannery, billboardy, inzerce v tisku a na sociálních sítích a vyvrcholení kampaně v podobě Dne otevřených dveří.

projít na článek

Pomáháme slabším

Finačním darem jsme podpořili sociální projekty střediska SOS pro vzájemnou pomoc občanů, z. s.

projít na článek

Den otevřených dveří Rumburk

Montážní dílna v Rumburku otevře své dveře veřejnosti Od října 2020 funguje v Rumburku v pořadí už osmá pobočka MYJÓMI družstva invalidů. Vzhledem k předchozím epidemiologicky problematickým časům ji ale až nyní můžeme blíže představit veřejnosti. Konkrét

projít na článek