Podpořte svůj spánek

Poruchy spánku patří k celosvětovému problému, se kterým se potýkají především vyspělé státy. Nespavost postihuje téměř každého třetího člověka a každý desátý trpí závažnou poruchou spánku. Samotný spánek je přitom trvale podceňován. Málokdo ví, že jeho nedostatek vede k poruchám soustředění, paměti, snížení pracovní výkonnosti, bolestem hlavy a migrénám, ale i ke snížení prahu bolesti. Lidé, kteří trpí nespavostí, častěji postihují kardiovaskulární choroby, mají sníženou imunitu a jsou náchylnější na civilizační onemocnění, ke kterým se řadí hlavně nádorová onemocnění, alergie, ekzémy atd. Kdy je potřeba zahájit léčbu? Krátkodobá nespavost postihne občas každého. Odborníka je nutné vyhledat, pokud problémy přetrvávají více než měsíc.

projít na článek

Spánek a ospalost během dne: Jak si pomoci?

Spánek a ospalost během dne trápí spoustu lidí. I když si dají kávu nebo zelený čaj, tak jsou stejně stále ospalí a unavení. Co může pomoci? Článek Spánek a ospalost během dne: Jak si pomoci? se nejdříve objevil na Darina Šindelářová.

projít na článek

Myslíme to opravdově!

Aktuální nabídka od regionálního pěstitele Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy v královéhradeckém supermarketu TERNO. Přijeďte si nakoupit a podpořte s námi pěstitele z našeho regionu.

projít na článek

Den regionálních výrobků

Terno zve příznivce kvalitních potravin z našeho regionu na den regionálních výrobků, který se bude konat v pátek 22. září od 10 do 17 hodin v Ternu Hradec Králové. Podpořte s námi královehradecké výrobce potravin a ochutnejte kulinářské dobroty.

projít na článek

Den regionálních výrobků v Ternu České Budějovice

Českobudějovické Terno a jihočeský kuchař Pepa Nemrava zvou příznivce kvalitních potravin z našeho regionu na den regionálních výrobků, který se bude konat v pátek 16. září od 10 do 17 hodin na prodejní ploše Terna. Podpořte s námi jihočeské výrobce potra

projít na článek

Den regionálních výrobků v Ternu Olomouc

Olomoucké Terno a kuchař Pepa Nemrava zvou příznivce kvalitních potravin z našeho regionu na Den regionálních výrobků, který se bude konat v pátek 14. října od 10 do 17 hodin na prodejní ploše Terna. Podpořte s námi naše místní výrobce potravin z olomouck

projít na článek