Podzimní rozfoukané účesy u kapličky v polích

Kaplička. Je vidět ze silnice mezi kopečky jen asi 3 vteřiny, víc ne. Stačilo ale aby na ni tehdy večer zasvítilo zapadající sluníčko a všiml si jí Filip s kamarády. Zastavili a vydali se do kopce ke kapličce podívat se na pěkný západ slunce. Tam náhodou potkali místního pana faráře, popovídali si, seznámili se, to ještě ani svatbu Filip neplánoval...Uběhla nějaká doba a když Filip s Barborou začali chystat jejich svatbu, ke kapličce je to znovu přitahovalo. A byla to skvělá svatba, krásný obřad uvnitř kapličky, cesta stylovým autobusem a pak oslava s výborným jídlem statku. Všechno navíc s krásnou podzimní atmosférou. Jsou moc pěkný tyhle podzimní výlety.

projít na článek

Večery S

17. 2. 2023 – České Budějovice, Divadlo U Kapličky Nadešel tradiční páteční večer, kdy se v Divadle U Kapličky koná hudební produkce Večery S. Toho dne vystoupila kapela Hashtag, dále Michal Dufek a večer uzavřela skupina Spolektiv.

projít na článek

Podzimní lekce

Podzimní lekce Nordic Walkingu pro seniory už jsou v plném běhu. Abyste nepřišli o žádnou z našich pravidelných lekcí, přinášíme před “podzimní sezonou” shrnutí toho co, kdy a kde..

projít na článek

Adam Uhlík

Adam má velké zkušenosti z česání módních přehlídek. Absolvoval všechny školení Kérastase Paris a Ľoreal Professinnel. Specializuje se na diagnózu vlasů a vlasové pokožky. Jeho účesy jsou praktické a proto klienti nemají problém své účesy upravovat sami d

projít na článek

Michal Zelenka

Je jedním z pěti českých ambasadorů L´Oréal Professionnel a jedním z prvních členů uměleckého teamu HCF ( Haute Coiffure Francaise ) v ČR se sídlem v Paříži. Účastnil se mnoha seminářu v Česku i v zahraničí, věnuje se focení a připravuje školení pro Ľoréa

projít na článek

HALLOWEEN A PODZIMNÍ VÝZDOBA

Školáci si svůj kout před školou podzimně vyzdobili dýněmi a květiny v truhlících vystřídaly podzimní aranže.

projít na článek