POJĎTE SE PROJÍT DO HISTORIE ŽELEZNICE V OSTRAVĚ

Vstupme společně do muzea, kupte si 3D vstupenku a podpořte Železniční muzeum moravskoslezské v Ostravě. I v  roce 2023 můžete v zimním období uzavření muzea využít možnost návštěvy z pohodlí svého domova. Zakupte si 3D vstupenku virtuální prohlídky muzea v on-line předprodeji, s platnosti ode dne zakoupení do konce roku 2023. Můžete si tak v klidu  prohlédnout v 3D prostory muzea se zajímavými železničními zařízenými a předměty. Jak se přihlásit do virtuální prohlídky? Musíte si otevřít v záhlaví – GALERIE – VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY. Při nákupu voucheru zadáte vaši e-mailovou adresu Po zaplacení vám bude doručen na váš e-mail přístupové heslo do virtuální prohlídky muzea. Železniční muzeum děkuje Moravskoslezskému kraji a firmě PANOPRO s.r.o. za podporu s realizaci virtuální prohlídky a smsticket s.r.o. za podporu on-line prodeje 3D vstupenek do muzea.

projít na článek

Zimní uzavření muzea

V měsíci lednu a únoru 2024 bude muzeum z provozních důvodů uzavřeno. Zájemci mohou využít náhradní možnost projít si muzeum ve virtuální prohlídce. POJĎTE SE PROJÍT DO HISTORIE ŽELEZNICE V OSTRAVĚ - 3D vstupenka

projít na článek

ŽELEZNICE OSTROV - JÁCHYMOV

Historie železničního spojení města postaveného souběžně s výstavbou železnice z Chomutova do Chebu.

projít na článek

Internet historie

Zajímala by vás historie Internetu? Jak vlastně tato celosvětová počítačová síť vznikla a jak se vyvíjela historie Internetu? Dnes je The post Internet historie first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Veletrh cestovního ruchu v Ostravě

Termín: 3. 4. 3. 2023. Dovolte nám, pozvat Vás na další ročník veletrhu Dovolená, který se bude konat v termínu 3. 4. března 2023 na Černé louce v Ostravě. Do místa konání se z Hotelu Veronika dopravíte pomocí přímé linky tramvaje za cca 12 minut. The p

projít na článek

Pojďte se na pár minut zbláznit

Knížku s tak trochu ujetými básničkami jsme v tento den vesele pokřtili, aby se mohla z vydavatelství a knihkupectví Primus rozverně vydat za čtenáři. The post Pojďte se na pár minut zbláznit appeared first on Pavel Vrba | Básník, textař a dramatik.

projít na článek