Zimní uzavření muzea

V měsíci lednu a únoru 2024 bude muzeum z provozních důvodů uzavřeno. Zájemci mohou využít náhradní možnost projít si muzeum ve virtuální prohlídce. POJĎTE SE PROJÍT DO HISTORIE ŽELEZNICE V OSTRAVĚ - 3D vstupenka

projít na článek

POJĎTE SE PROJÍT DO HISTORIE ŽELEZNICE V OSTRAVĚ

Vstupme společně do muzea, kupte si 3D vstupenku a podpořte Železniční muzeum moravskoslezské v Ostravě. I v  roce 2023 můžete v zimním období uzavření muzea využít možnost návštěvy z pohodlí svého domova. Zakupte si 3D vstupenku virtuální prohlídky muz

projít na článek

Prezentační video muzea

c Propagační virtuální prohlídka Železničního muzea moravskoslezského. . Pokud Vás ukázka zaujala, rádi Vás přivítáme v prostorách muzea v Ostravě.

projít na článek

Dočasné uzavření sokolského hřiště

Z důvodu výstavby nového herního prvku je dočasně uzavřené sokolské hřiště. Doba uzavření se předpokládá do 2.7.2023. Děkujeme za pochopení. The post Dočasné uzavření sokolského hřiště appeared first on Lhota u Vyškova.

projít na článek

Uzavření knihovny

Knihovna bude od 19. do 21. října 2022 pro veřejnost uzavřena. Děkujeme za pochopení.The post Uzavření knihovny first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek

Uzavření archivu aknihovny

Od 18. října do 5. listopadu 2021 budou archiv a knihovna uzavřeny. Děkujeme za pochopení.The post Uzavření archivu a knihovny first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek