Pojízdná terasa se skrytým pohonem

Dokončili jsme realizaci luxusního nerezového bazénu s přelivem, a navíc na jedné staně se sníženým žlábkem při pohledu z bazénu vytváří přelivná hrana efekt nekonečné hladiny. V úrovní terasy je žlábek krytý dlaždicemi v designu terasy. Snížená část žlábku bude vyplněna oblázky. Zakrytí bazénu zajišťuje atypická pojízdná terasa s pohonem skrytým v samotné konstrukci terasy. Obložení pojízdné terasy je z odolného HPL laminátu, který nevyžaduje žádnou údržbu. Pokud Vás tato realizace zaujala, prohlédněte si naši galerii nebo stránku reference. Nerezovy Bazen S Pojizdnou Terasou 06 Nerezovy Bazen S Pojizdnou Terasou 05 Nerezovy Bazen S Pojizdnou Terasou 04 Nerezovy Bazen S Pojizdnou Terasou 02 Nerezovy Bazen S Pojizdnou Terasou 01 Pojízdné terasy Co pro vás můžeme udělat? V zájmu zákazníka realizujeme zakázky pouze na území Moravy. Je to především z důvodu kvalitní technické a projektové přípravy zakázky, cenově přijatelné realizace a rychle dosažitelného servisu, zbytečně nezdražovaného stovkami kilometrů navíc. Jméno* E-mailová adresa* Telefon* Místo realizace* Místo realizace*Olomoucký krajZlínský krajMoravskoslezský krajJihomoravský krajVysočina Zpráva* Odeslat * Povinné údaje. Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracovním osobních údajů. Objednávka/Poptávka servisu V zájmu zákazníka realizujeme zakázky pouze na území Moravy. Je to především z důvodu kvalitní technické a projektové přípravy zakázky, cenově přijatelné realizace a rychle dosažitelného servisu, zbytečně nezdražovaného stovkami kilometrů navíc. Jméno* E-mailová adresa* Telefon* Místo realizace* Místo realizace*Olomoucký krajZlínský krajMoravskoslezský krajJihomoravský krajVysočina Zpráva* Původní zakázka* Původní zakázka* Realizována společností BWS Realizace od jiného dodavatele Odeslat * Povinné údaje. Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracovním osobních údajů. Článek Pojízdná terasa se skrytým pohonem se nejdříve objevil na BWS Přerov.

projít na článek

Pojízdné terasy a paluby

Pojízdné terasy představují unikátní ploché zastřešení pro exteriérový bazén, domácí jezírko či whirlpool zapuštěný do země. Díky pochozímu zastřešení bazénu posuvnou terasou využijete prostor, který byste běžným zakrytím bazénů nevyužili. Nabízí se tak d

projít na článek

Terasa garapa

.fusion-gallery-2 .fusion-gallery-image {border:0px solid #e2e2e2;} The post Terasa garapa appeared first on Tesařství Tůma.

projít na článek

Zamyšlení nad „skrytým“ tajemstvím

Tyto dny, až do doby postní by nás mohla provázet „tajemná, skrytá“ slova. Je řeč o oněch skrytých třiceti let Ježíšova života, o kterých Bible v podstatě žádné svědectví nevydává. Až na malou zmínku u evangelisty Lukáše: „Když vykonali všechno podle Záko

projít na článek

75 cm sněhu na terase za necelou minutu

V Connecticutu to sype! Tedy alespoň z mraků - časosběr sněhové bouře, během které zmizí terasa domu pod 75 centimetry sněhu. U nás se něčeho takového bohužel asi nedočkáme :)

projít na článek

Motorová sekačka

Motorové sekačky se obvykle používají k sečení trávy na větších zahradách. Jsou vybaveny motorovým pohonem a žacím ústrojím. Sekačkám lze nastavit výši sečení.

projít na článek