Pojízdná učebna techniky

V neděli 19. 11. večer zaparkoval u školy červený kamion plný překvapení. Aby vše správně fungovalo, muselo se v něm totiž už přes noc topit na 15°C. Jedná se o speciálně upravený a moderními technologiemi vybavený nákladní automobil, který může dorazit do kteréhokoliv města nebo obce v ČR. Cílem projektu je zvyšovat zájem o techniku a řemeslo u mládeže a současně ji vést k odpovědnému a udržitelnému využívání moderních technologií a k ekologickému chování. Konkrétně se naši deváťáci seznámili s 3D tiskem. A to jak teoreticky, tak prakticky. Na počítači si vymodelovali a následně vytiskli vlastní klíčenku. V době, kdy tiskárny vrstvičku po vrstvičce tiskly klíčenky, se žáci pobavili o elektromobilitě a prohlédli si elektromobil Škoda Enyaq iV. Dalším bodem programu byla beseda na aktuální téma volby povolání. Článek Pojízdná učebna techniky se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola Machov.

projít na článek

Konzultace kpřijímacímu řízení 2023/24

9.A ČJ PaedDr. Vladimíra Žídková Čtvrtek, 13.05-14.05 hod. Učebna M1 Ma Mgr. Anna Láníková Úterý, 13.00-14.00 hod. Učebna 8.A 9.B ČJ Mgr. Lada Ahlgreen Čtvrtek, 13.15-14.15 hod. Učebna přírodopisu Ma Mgr. Radka Kotrašová Pátek, 13.10-14.10 hod. Uč

projít na článek

Jedinečné techniky pětiosého měření se sondou RSP2

Pětiosé, vysokorychlostní, velmi přesné měřicí techniky Renishaw nabízejí možnosti, které přinášejí značné zvýšení měřicího výkonu.

projít na článek

3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek

Bambusová masáž a Mobilizační techniky.

Od pondělí 21.6.2021 nově nabízím Bambusovou masáž a Mobilizační techniky. Bližší informace zdělím po zavolání. Cena Bambusové masáže 500,- (délka masáže cca 45 min.)

projít na článek

Týden vědy atechniky 2019 na Archeologickém ústavu vBrně

Archeologický ústav AV ČR, Brno se i v tomto roce zapojí do akce Týden vědy a techniky pořádané Akademií věd ČR. Nabídneme Vám přednášky na zajímavá témata a již tradičně pozveme návštěvníky také na naše pracoviště, kde Vám představíme naši práci. Dny ote

projít na článek