Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro!

Předplatitelé služby Nintendo Switch Online se mohou těšit na nové přírůstky do knihoven jednotlivých retro platforem. Na platformu Článek Pokémon TCG? Digitálně a pořádně retro! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Přidejte do své sbírky Mew a Mewtwo!

Jestli jste na Pokémon Scarlet a Pokémon Violet nezanevřeli kvůli problémům, s kterými se hra potýká, a netrpělivě Článek Přidejte do své sbírky Mew a Mewtwo! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Praha má první unikátní Pokémon Store, na Václavském náměstí

Knihkupectví Luxor otevřelo v Praze 10. září premiérový Pokémon Store, jde o první takový obchod ve střední Evropě. Pro milovníky Pokémonů bylo 10. září událostí tohoto roku, fronta zástupu lidí se táhla přes půlku Václaváku, od budovy The Flow až k nové

projít na článek

Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC

Dnešní Nintendo Direct prezentace sice neodhalila žádné konkrétní novinky k chystané dvojici DLC The Hidden Treasure of Area Článek Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

RETRO MUSIC TV

30.3.2010 zahájila vysílání Retro Music Television Retro Music TV míří do základní nabídky Skylinku a Cs linku -Digital, ale v kompresním formátu Mpeg 4, což znamená, že jej uvidí zákazníci s novým přístrojem DVB-S2.

projít na článek

Podívejme se šesté generaci pod pokličku: Pokémon X, Y, Omega Ruby a Alpha Sapphire!

Úplně se bojím podívat, kdy se vydal poslední Pod pokličkou článek. Nicméně důležité je, že jsou zpět! Dnes Článek Podívejme se šesté generaci pod pokličku: Pokémon X, Y, Omega Ruby a Alpha Sapphire! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek